Αγιασμός και λύσεις σε προβλήματα από την Περιφέρεια Αττικής στον βόρειο τομέα

Αγιασμός στο 1ο ΓΕΛ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ευχές στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και των 12 Δήμων του βόρειου τομέα Αττικής, για μια καλή σχολική χρονιά, έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος,

Συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα παρέστη στον αγιασμό τριών σχολείων:
Στο 1ο Δημοτικό σχολείο Νέας Ερυθραίας όπου σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς αποκαταστάθηκε με τοποθέτηση λουόμενων αιθουσών το κτιριολογικό πρόβλημα, στο 1ο Λύκειο Χολαργού όπου η Περιφέρεια Αττικής διέθεσε στον Δήμο Παπάγου Χολαργού 680.000 ευρώ για την επισκευή και ενεργειακή του αναβάθμιση καθώς και στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου.

Ο κ. Καραμέρος δήλωσε σχετικά:

«Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας ως Περιφερειακή Ενότητα βόρειου τομέα και Περιφέρεια Αττικής, η φροντίδα μας θα είναι συνεχής για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και επιδιώξεων των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαστε δίπλα σας, όπου μας χρειαστείτε. Να δείξουμε όλοι χαρακτήρα απέναντι στις δυσκολίες.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και επιτυχίες» κατέληξε.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των

φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.