Σε κατάμεστη αίθουσα, μαζί με φίλους, έγινε η 2η προεκλογική συγκέντρωση του Βασίλη Γιαννακόπουλου

IMG_2141 copy2

Μετά την επιτυχημένη προεκλογική συγκέντρωση στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου, ο Βασίλης Γιαννακόπουλος κάλεσε ξανά τους φίλους του σε τοπική ταβέρνα χθες βράδυ, 18/9/2015, μόλις δυο μέρες πριν τις εθνικές εκλογές της Κυριακής.
Ως γνωστόν ο κ. Γιαννακόπουλος είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

IMG_2128 copy
Ο κ. Γιαννακόπουλος, όπως είπε, υπηρέτησε την πόλη για 21 χρόνια από όλες τις βαθμίδες (δημ. σύμβουλος, Αντιδήμαρχος, Δήμαρχος) και πάντα είχε ως γνώμονα το καλό των κατοίκων. Τώρα είναι τιμή γι’ αυτόν η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, σε μια δύσκολη συγκυρία γιατί ο χρόνος είναι αδυσώπητος, η Ελλάδα για 7 μήνες είχε μπει στην κατάψυξη, ο κόσμος τον Ιανουάριο ψήφιζε θυμωμένος και αγανακτισμένος πιστεύοντας σε μια ψευδαίσθηση και τώρα έχει παγώσει, ο δε ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συναίσθηση των ευθυνών του.
Σήμερα η χώρα έχει απόλυτη ανάγκη ένα αναπτυξιακό σοκ.
Πρέπει να στηριχθεί στην ιδιωτική πρωτοβουλία, στις ζωντανές παραγωγικές δυνάμεις και στις ελληνικές επιχειρήσεις που άντεξαν τόσα χρόνια. Μίλησε για την ανάγκη μιας κυβέρνησης ευρείας συνεργασίας και μεγάλης λαϊκής υποστήριξης, που θα βγάλει τη χώρα από τις αλυσίδες του 3ου και πιο σκληρού μνημονίου.

IMG_2120 copy2
Αναφέρθηκε στα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ που ξέχασε ή μάλλον δεν ήξερε να κυβερνήσει. Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ πριν, έδειξαν την ανεπάρκειά τους απέναντι στις ανάγκες της χώρας. Λάθος ήταν, ανέφερε ο κ. Γιαννακόπουλος, το κλείσιμο των τραπεζών και η επιβολή capital control, λάθος και η επιμονή στο ανούσιο και άστοχο δημοψήφισμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να διαχειριστεί το ζήτημα των προσφύγων. Αναφέρθηκε στα κλειστά σχολεία και την έλλειψη κονδυλίων για την παιδεία.
Το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη εκπροσωπεί – αποτελεί τη φωνή της λογικής του μεγάλου κεντροαριστερού χώρου, που έχει την πείρα και τη σοβαρότητα να δώσει λύσεις. Η συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ και τα νέα θετικά δεδομένα που δημιουργούνται, δημιουργούν σημαντικές ελπίδες για την ενότητα ξανά της Δημοκρατικής Παράταξης και των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς. Η Δημοκρατική συμπαράταξη έχει τη δύναμη και την ικανότητα, όπως είπε ο κ. Γιαννακόπουλος, απευθύνεται στους πολλούς, σε όλους όσους πιστεύουν ότι χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις τέτοιες που θα σέβονται τον κάθε Έλληνα, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, το νέο και θα δίνουν προοπτική στα παιδιά μας.
Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Γιαννακόπουλος μιλούσε σε έμαν κατάμεστο χώρο, σε φίλους, σε ανθρώπους που αναγνωρίζουν την αξία του και τον στηρίζουν. Οι άνθρωποι αυτοί για μια ακόμα φορά αγκάλισαν το Βασίλη Γιαννακόπουλο.

IMG_2137 copy2

Ανάμεσά τους διακρίναμε τον Κώστα Κρητικίδη, τον Γιάννη τον Μυλωνάκη,τον πρόεδρο του Συλλόγου Αγ. Ιωάννης κ. Παναγιώτη Βαβουγιό και τον κ. Πικούνη, τους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Λογοθέτη και Χρύσα Κολόνια, τον πρόεδρο του Συλλόγου Ανεγέρσεως Αγ. Αναργύρων κ. Γιάννη Αρβανιτάκη, τον κ. Θανάση Δημακόπουλο από την ΑΕΑΠ, τον τ. αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Γουργούλη, την κ Γάκη και η κ.Μοσχωνά τον δημοτικό σύμβουλο Χολαργού κ. Β. Σιαμάνη και από το Σύλλογο Τσακού τον κ. Μίχα και την κ. Κουτσουρά,και απο την εφημερίδα Η Γειτονιά τον κ. Νικολαΐδη

IMG_2134 copy2

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των

φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.