Με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη γέμισε η πλατεία Αγ. Παρασκευής

IMG_3047 copy

Ο μεγάλος συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης είνχε την τιμητική του χθες βράδυ στην πλατεία Αγίας Παρασκευής. Με την συμπλήρωση των 90 χρόνων από τη γέννησή του διοργανώθηκε από το Δήμο Αγίας Παρασκευής συναυλία-αφιέρωμα.

IMG_3049 copy

Τους κατοίκους της , που προσήλθαν στην εκδήλωση, ψυχαγώγησε με τραγούδια του Έλληνα συνθέτη αρχικά η Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Κουτσονίκα.

IMG_3039 copy

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν ο Βασίλης Λέκκας, ο Κώστας Σκόνδρας και η Βάλια Βρεττού που με τις καταπληκτικές φωνές τους ερμήνευσαν τραγούδια που έχουν αφήσει το σημάδι τους στην ελληνική ιστορία.

IMG_3044 copy

Την επιμέλεια και την ενορχήστρωση είχε ο Κώστας Γιαννάκης.
Στη συναυλία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, δημοτικοί παράγοντες, μέλη πολιτιστικών τοπικών συλλόγων και δημότες.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας συγκεντρώθηκε μικρή ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

IMG_3045 copy

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.