Με τσικουδιά και χορούς έγινε το ετήσιο αντάμωμα του Συλλόγου Κρητών

IMG_3346 copy

Βραδιά Τσικουδιάς και η πλατεία της Αγίας Παρασκευής γέμισε Κρητικούς. Τα καζάνια στήθηκαν, το ίδιο και οι ψησταριές.

IMG_3352 copy

Η μυρωδιά της τσικουδιάς μπλεγμένη με αυτή του ψησίματος πλημμύρισε τη γύρω περιοχή. Οι Κρητικοί πραγματοποίησαν το ετήσιο αντάμωμά τους και παρά την ψύχρα, είχαν την τσικουδιά τα τραγούδια και τους χορούς της λεβεντογέννας Κρήτης να τους ζεσταίνουν.

Το σκηνικό συμπλήρωναν τα κρητικά παραδοσιακά φαγητά, πιλάφι με βραστό, γραβιέρα κλπ.

IMG_3358 copy

Το μουσικό συγκρότημα του Αστρινού Ζαχαριουδάκη και τα χορευτικά του Συλλόγου Κρητών διασκέδασαν όσους βρέθηκαν στην πλατεία. Ανάμεσά τους μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και άλλων τοπικών συλλόγων.

IMG_3372 copy

IMG_3355 copy

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.