ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δημότισσα καταγγέλλει για πλαστογραφία & δολιοφθορά την Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών

ΠΑΙΣΔΑΠ Πευκάκια copy

Δημοσιεύουμε, με κάθε επιφύλαξη, έγγραφη καταγγελία δημότισσας κατά της προέδρου του Νομικού Προσώπου Αγίας Παρασκευής ΠΑΙΣΔΑΠ (Παιδικοί Σταθμοί) κ. Μαργαρίτας Δημητρίου-Καβρουδάκη.

Η καταγγελία που έφτασε στα χέρια μας στάλθηκε στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, τους Αντιδημάρχους και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θα επιθυμούσαμε την απάντηση της κ. Μαργαρίτας Δημητρίου – Καβρουδάκη στα όσα της καταμαρτυρούνται και καλούμε την Δημοτική Αρχή να πάρει θέση.

Σημ: Το επώνυμο της καταγγέλλουσας δεν δημοσιεύεται για ευνόητους λόγους.

Scaned_PDF(0) copyScaned_PDF(1) copyScaned_PDF(2) copyScaned_PDF(3) copyScaned_PDF(4)b copy
—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.