Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου – Κι όμως έγινε κι αυτό!

parelash-2011

Σκεφτήκαμε να μην γκρινιάξουμε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ένεκα εθνική εορτή και ημέρα μνήμης, για να μην χαλάσουμε το εορταστικό κλίμα και την παρέλαση των παιδιών.

Θα ήταν όμως ανεπίτρεπτο να σιωπούσαμε και σήμερα.

Το είδαμε κι αυτό! Και το ακούσαμε από πολλά στόματα!

Αφού λοιπόν “καταργήσαμε την εξέδρα για να έρθουμε πιο κοντά στο λαό”, η Δημοτική Αρχή σκέφτηκε φαίνεται να τα ισοπεδώσει όλα, παρασέρνοντας και την στρατιωτική ηγεσία.

Σκέφτηκαν λοιπόν ότι δεν πειράζει να παρακολουθήσουν καθιστοί την παρέλαση και το έπραξαν. Καθιστοί παρέμειναν σχεδόν μέχρι που έφτασαν τα Γυμνάσια και κάποιοι πολίτες άρχισαν να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν ότι είναι ντροπή και ένδειξη ασέβειας προς τη σημαία. Μάλιστα σχετικά σχόλια υπήρξαν σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης:

12180017_10201128513052998_15159551
Ευτυχώς κατάλαβαν τη γκάφα, ντράπηκαν και σηκώθηκαν.
Αναμένουμε όμως εξελίξεις γιατί μέλη της αντιπολίτευσης δήλωσαν ότι θα το κάνουν θέμα.
Δεν γλιτώσαμε και δεύτερο παρατράγουδο σχετικό με την εθνική εορτή.
12200560_10201127796675089_353918207_n
Στην πολύπαθη ιστοσελίδα του Δήμου, που όλοι την αναβαθμίζουν και όλο ίδια  (χάλια) μένει, σήμερα στη σχετική δημοσίευση φιγουράριζε η φωτό του Δημάρχου, αντί οι μαθητές που παρελαύνουν! Και βέβαια είναι δικαίωμα του νυν Δημάρχου να προβάλλεται, αλλά θυμόμαστε κάποιες παλιότερες εποχές που εξαπέλυε μύδρους εναντίον του τότε Δημάρχου γιατί, όπως έλεγε, προέβαλε συνεχώς τον εαυτό του!!!
Όπως και να το κάνουμε όμως Εθνική Εορτή είναι αυτή, μια φορά το χρόνο γίνεται παρέλαση για το “ΟΧΙ” του 1940, τιμή για κάποιους αφανείς ήρωες είναι, ας μην τα ισοπεδώσουμε όλα, και αν κάπου, κάποιοι δεν συμφωνούν  ας βρουν μια δικαιολογία και ας καθίσουν σπίτι τους.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter