Η “Αγία Παρασκευή, η πόλη μας” γέμισε 4 και πλέον καρότσια τρόφιμα

20151031_(η πόλη μας) τρόφιμα-παντοπωλείο copy

Η δημοτική παράταξη “Αγία Παρασκευή, η πόλη μας” το 2012 δημιούργησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο, μία κοινωνική δομή που καθημερινά αποδεικνύεται σημαντική για την πόλη. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζει πολλές οικογένειες της Αγίας Παρασκευής που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Την κοινωνική αυτή δομή συνεχίζει να στηρίζει  ενωμένη η παράταξη του Βασίλη Ζορμπά ξεκινώντας μια σειρά από δράσεις. Έτσι σήμερα το πρωί έξω από το Super Market ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στην οδό Αγίου Ιωάννου η παράταξη συγκέντρωνε τρόφιμα από τις 11πμ έως τις 2μμ.

Και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό! Συνολικά 4 καρότσια του καταστήματος και επιπλέον τρόφιμα μακράς διάρκειας συγκεντρώθηκαν μέσα σε μόλις 3 ώρες. Οι πολίτες για άλλη μια φορά έδειξαν την ευαισθησία τους παρά την κρύα ημέρα και τις δύσκολες συγκυρίες.

Στην δράση αυτή συμμετείχαν ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής Βασίλης Ζορμπάς και τα στελέχη της παράταξης Γιάννης Κομιώτης, Γιώργος Μαργαρίτης, Βασίλης Σάρκουλας, Νικολέττα Μπελεχρή-Κυριάκου, Ιωάννα Κουρή-Τσατμά, Σοφία Ιωαννίδου, Νάσος Παπασταθάκης, Παύλος Σταθόπουλος και Ελευθερία Παπαδοπούλου. Επίσης πιο πριν (πριν τη φωτογραφία) βοήθησαν στη συγκέντρωση τροφίμων οι Έφη Καψοκεφάλου, Σπύρος Παπασπύρος και Διονύσης Λέκκας.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter