Βασίλης Ζορμπάς: Όλα τα΄ σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκων΄ η σκλαβιά

Αγαπητοί συνάδελφοι, αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μας (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που το θεωρώ φυσικό) όσο χρόνο διετέλεσα , στην ουσία, Υπεύθυνος της Μονάδας Υγείας μας.

Τα γνωστά σε όλους μας γεγονότα, που συνέβησαν στην Μονάδα μας το τελευταίο 15θήμερο, με την τοποθέτηση ως νέου Υπευθύνου του συναδέλφου Ορθοπαιδικού Επιμελητή, κ.Ασημακόπουλου, με απόφαση του Διοικητή της Α’ ΥΠΕ κ. Άγγελου Παπαδόπουλου, καταστρατηγούν κάθε έννοια νομιμότητας, χρηστής διοίκησης και δεοντολογίας. Αφού κατά παράβαση του Νόμου του ΠΕΔΥ, του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα και Υπουργικών Αποφάσεων, τοποθετήθηκε Υπεύθυνος Ιατρός με Βαθμό Επιμελητή, αν και στην Μονάδα μας υπηρετούν 6 Ιατροί με Βαθμό Διευθυντή.

Πιστεύω επίσης ότι γνωρίζετε, ότι αυτά που συμβαίνουν γύρω μας το τελευταίο διάστημα, σχεδιάζονται στο παρασκήνιο από ανθρώπους του ευρύτερου χώρου μας, που ενώ οι ίδιοι είχαν ευεργετηθεί από το κόμμα που τους στήριζε, ξαφνικά έδειξαν την αχαριστία τους, μεταβλήθηκαν σε «επαναστάτες» υποστηρικτές της νέας Κυβέρνησης και διώκουν όποιον θεωρούν πολιτικό τους αντίπαλο.

Αλλά να είστε σίγουροι ότι η νομιμότητα θα επανέλθει σύντομα.

 

Βασίλης Ζορμπάς

Ιατρός Πνευμονολόγος με Βαθμό Διευθυντή

πρ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

 

Σημείωση Ιστοσελίδας: Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, ο κ. Ζορμπάς κάνει όλες τις ενέργειες ώστε να κινηθεί νομικά.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter