OPUS, εκεί που διασκεδάζει η Αγία Παρασκευή με Ε.-Ι. Βενιέρη και Γ. Νάκο (video)

Βενιέρη - Νάκος

Ανάμεσα στα πεύκα στους πρόποδες του Υμηττού και στην άκρη της πόλης βρίσκεται το “OPUS coffee & more, το πρωινό σας στέκι, ο απογευματινός καφές και η νυχτερινή σας διασκέδαση.

Όλα αυτά μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αγίας Παρασκευής και μέσα στο πράσινο. Το «OPUS» βρίσκεται δίπλα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης και το Αμερικάνικο Κολλέγιο.

Μέχρι τώρα δέχεται την αγάπη σας και θέλοντας να την ανταποδώσει σχεδίασε για τους φίλους του, παλιούς και νέους, live μουσικές βραδιές. Έτσι κάθε Σάββατο από τις 10:00 το βράδυ μπορείτε να μεταφερθείτε νοερά σε άλλα μέρη ακούγοντας τις καταπληκτικές φωνές της Έλενας-Ινέζ Βενιέρη και του Γιάννη Νάκου σε δικά τους ποιοτικά τραγούδια αλλά και άλλων Ελλήνων και ξένων συνθετών, που θα σας κάνουν να σιγοτραγουδήσετε μαζί τους.

Εκεί δίπλα στο τζάκι, ανάμεσα στο Fly me to the moon, το Italiano vero, το Ένα φιλί, το Μια Ελλάδα φως, το Ροζ και το Άγγελέ μου, θα θυμηθείτε το Θέμη Ανδρεάδη να λέει «Εγώ παντρεύτηκα εσένανε και όχι την πεθερά μου με πηλήκιο και λόγχη» και μπορείτε να χορέψετε τραβώντας Μια κόκκινη γραμμή.

Θυμηθείτε μόνο να κάνετε κράτηση στο 210- 601 6419, γιατί η προσέλευση είναι μεγάλη. Αν δεν βρείτε τραπέζι όμως, υπάρχει μια θέση για σας στο μπαρ. Στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον του “OPUS coffee & more” μπορείτε να πιείτε το ποτό σας και να γευτείτε τα προσεγμένα πιάτα του καταστήματος.

Καλλιτέχνες και προσωπικό θα σας υποδεχτούν με ένα πλατύ χαμόγελο και θα σας αγκαλιάσουν με τον τρόπο τους.

Αν πάλι είστε πρωινοί τύποι, μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον του Υμηττού μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το τσάι σας διαλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, τον φυσικό χυμό σας, συνοδεύοντάς τα με τοστ ή πρωινό.

OPUS coffee & more

Αιγαίου Πελάγους & Γραβιάς

Αγία Παρασκευή

Τηλ: 210- 601 6419



12185280_10207305823511346_2103185844987902831_o

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter