Συλλυπητήριο Μήνυμα του Επίτιμου Προέδρου των ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ Γιώργου Α. Γεωργίου

sullogos-peukakion-gr1

O Σύλλογος των Πευκακίων, η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, αισθάνεται την βαθιά λύπη για τον θάνατο του Επίτιμου Προέδρου και πρωτεργάτη του Συλλόγου για τρεις δεκαετίες ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ.

Ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, ανήσυχος και εργατικός Πρόεδρος, έθεσε τις βάσεις μαζί με άλλους δραστήριους Πευκακιώτες, ενός από τους πλέον ιστορικούς, ύστερα και από τον Σύλλογο του Αγίου Ιωάννου, Συλλόγους της πόλης μας.
Χωρίς τίτλοΠάλεψε για την Συνοικία των Πευκακίων σε εποχές δύσκολες που τα προβλήματα την έπνιγαν. Συνεργάστηκε με όλες τις Δημοτικές αρχές της πόλης για την επίλυση των προβλημάτων.
Παρέλαβα την Προεδρία αυτού του ιστορικού Συλλόγου το 2007 από τον ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ και συνεργάστηκα μαζί του. Παρέμεινε ενεργό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και η βοήθειά του ήταν πολύτιμη και στα μετέπειτα Διοικητικά Συμβούλια.
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ είναι ανεξίτηλα δεμένος με το Σύλλογο, πρόσφερε ως το τέλος.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, συλλυπητήρια και στον Σύλλογό μας που καλείται να συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα και τόλμη το έργο του.

Γιώργος Γεωργίου
Επίτιμος Πρόεδρος Συλλόγου Πευκακίων η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter