Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αγίας Παρασκευής από την ΕΝΕΒΑΠ

xmashel

Χριστουγεννιάτικο Χωριό και πολλές εκπλήξεις μας ετοιμάζει η ΕΝΕΒΑΠ (Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής) από τις 18 Δεκεμβρίου 2015 στις 8μμ έως την 1η Ιανουαρίου 2016 στις 1μμ.

***

Με μεγάλη μας χαρά θα φιλοξενήσουμε φέτος στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής το Χριστουγεννιάτικο Χωριό μας.

Θα αποτελείται από παιχνίδια για τα παιδάκια και κάποια ξύλινα σπιτάκια στα οποία θα μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί παιχνίδια, γλυκά και προϊόντα υγιεινής διατροφής από επιχειρήσεις της Αγίας Παρασκευής, να ενημερωθεί από επιχειρήσεις του εμπορικού κέντρου Venus για τα προϊόντα τους, καθώς και για τις δομές του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κοινωνικό Φαρμακείο κτλ.) και για τις Δράσεις του Δήμου (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2015-2019 – Κανονισμός Καθαριότητας κτλ.).

Τα σπιτάκια αυτά θα πλαισιώνονται από πλήθος ενεργειών και δρώμενων όπως θρόνος του Άγιου Βασίλη, Κατασκευαστικά Εργαστήρια, Ξυλοπόδαρους, Ξωτικά και Νεράιδες με μπαλονοκατασκευές, Χριστουγεννιάτικο Ταχυδρομείο, Μασκότ που θα περιφέρονται στο χωριό, καλλιτέχνες με καρικατούρες, face painting Χριστουγέννων. Θα υπάρχει χάρτης του χωριού με πλήρες πρόγραμμα των δρώμενων που θα μοιραστεί στα Σχολεία της Αγίας Παρασκευής.

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου θα γίνει μια μεγάλη γιορτή στις 20:00 στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής με πολλές εκπλήξεις.

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter