Β. Ζορμπάς: Ο Δήμαρχος απών από τις κοινωνικές διεκδικήσεις

IMG_20151222_120843011

Στις 22 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε συνάντηση πολυμελούς αντιπροσωπείας από το Δήμο μας, με στελέχη του Υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων, για να διεκδικήσει την μη κατάργηση της διέλευσης του λεωφορείου Β5 από τον ιστό της πόλης μας.

IMG_20151222_120908857_HDR

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι Πρόεδροι των Συλλόγων «Κατοίκων Τσακού», «Πευκακίων», «ΕΝΕΒΑΠ», ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», κ.κ. Βασίλης Σαββίδης, Στέφανος Μπακογιάννης, Βασίλης Τσαγκάρης και Βαγγέλης Θεοδοσόπουλος, αντίστοιχα, με μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων τους. Την ενεργό συμπαράταξή τους στην σοβαρή αυτή διεκδίκηση για τους κατοίκους της πόλης μας, απέδειξαν με την παρουσία τους οι πρώην Δήμαρχοι και επικεφαλής Παρατάξεων κ.κ. Βασίλης Ζορμπάς και Βασίλης Γιαννακόπουλος και ο επικεφαλής της Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Αντρέας Γκιζιώτης, μαζί με στελέχη των παρατάξεών τους.

IMG_20151222_120242096

Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με Συμβούλους της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου και του Υπουργού, στους οποίους ανέπτυξε τις θέσεις της και την κάθετη αντίρρησή της σε οποιαδήποτε μεταβολή του ισχύοντος δρομολογίου του Β5. Παράλληλα, τους κατέθεσε εγγράφως το αίτημά της (συνοδευόμενο με πάνω από χίλιες υπογραφές), το ομόφωνο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας καθώς και ανακοινώσεις των Συλλόγων «ΤΣΑΚΟΥ» και «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ». Η αντιμετώπιση του θέματος, από τους παράγοντες του Υπουργείου, κρίνεται ως θετική.

Μεγάλος απών από την συνάντηση και τη διεκδίκηση, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος και η Παράταξή του, που δεν εκπροσωπήθηκε από κανέναν έστω Δημοτικό Σύμβουλο. Παρά τις φραστικές δεσμεύσεις του, ο Δήμαρχος εξακολουθεί να αδιαφορεί (όταν δεν φροντίζει να το «σαμποτάρει») για το σοβαρό αυτό κατά βάση κοινωνικό ζήτημα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται μακριά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες. Αλήθεια, θυμάται το προεκλογικό του σύνθημα «Υπερασπιζόμαστε την κοινωνία»; Μπορεί να μας πει το πώς, στην προκειμένη περίπτωση;

 –

Ο Επικεφαλής της Παράταξης

«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

Βασίλης Ζορμπάς

πρ. Δήμαρχος

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter