Στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Χέλμειου Δημοτικού παραβρέθηκε ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

1508591_10202973268560941_2018539570_n

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των 5ου & 11ου Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής, «Χέλμειο», διοργάνωσαν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την οποία παρακολουθήσαμε με ιδιαίτερο θαυμασμό. Μαθητές και δάσκαλοι των δύο σχολείων είχαν σχεδιάσει και παρουσίασαν ένα ιδιαιτέρως προσεγμένο και πολυποίκιλο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, που ικανοποίησε όλους τους παρευρισκομένους.

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ο χορός, η μουσική, τα νόστιμα εδέσματα και οι πολλές εκπλήξεις, καθώς και η ενθουσιώδης, γιορτινή διάθεση των παιδιών, των δασκάλων και των μελών του Συλλόγου συνέθεσαν με έναν μοναδικό τρόπο τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της γιορτής. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, λειτούργησε και ένα πλούσιο παζάρι μεταχειρισμένων βιβλίων και παιχνιδιών, αλλά και χειροτεχνιών από μαθητές του προγράμματος Comenius και των δασκάλων τους.

Το Χέλμειο Δημοτικό Σχολείο μας προσέφερε μία πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στην οποία διασκεδάσαμε και ψυχαγωγηθήκαμε. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, οι δάσκαλοι και οι μαθητές των 5ου & 11ου Δημοτικών Σχολείων μάς έδειξαν πως το ταλέντο, η σωστή δουλειά, η συνεργασία και η αυτό-οργάνωση συνθέτουν το μυστικό της συλλογικής επιτυχίας. Με αυτό το πνεύμα, ήμαστε και θα είμαστε αρωγοί στην αδιάλειπτη προσπάθεια που –γνωρίζουμε καλά– καταβάλλουν να διατηρήσουν το επίπεδο του Χελμείου υψηλό.

Βασίλης Γιαννακόπουλος
τ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
εκτελεστικό μέλος Π.Ε.Δ.Α.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter