Χριστούγεννα με τους «ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ»

κάλαντα στο Γηροκομείο

Φέτος οι «ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ» τραγουδήσαμε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την περιοχή της Θεσσαλίας, τόσο εντός των ορίων της Αγίας Παρασκευής, όσο και εκτός.
Την Κυριακή 20/12/2015, βρεθήκαμε στον Κολωνό στην Κιβωτό του Κόσμου, όπου τραγουδήσαμε κάλαντα από όλο το Δωδεκαήμερο και χορέψαμε χορούς από τα Τρίκαλλα της Θεσσαλίας, φορώντας παραδοσιακές φορεσίες από την περιοχή. Οι υπεύθυνοι καθώς και τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, μας υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά και τραγούδησαν μαζί μας τα Πρωτοχροννιάτικα Κάλαντα από το νησί της Χίου , που ήταν ιδιαίτερα συγκηνιτικό .

κάλαντα στην Κιβωτό του Κόσμου
Όπως κάθε χρόνο,έτσι και φέτος, βρεθήκαμε στο γηροκομείο της Μητρόπολης της Αγίας Παρασκευής, δίνοντας έτσι μία νότα χαράς και μεταφέροντας το κλίμα των Χριστουγέννων.

Τη Δευτέρα 21/12/2015, βρεθήκαμε στην Εστία Κοριτσιού Φιλοθέη η Αθηναία, όπου μαζί με τις ευχές για καλά Χριστούγεννα και χαρούμενο το νέο έτος παραδώσαμε όλα τα προϊόντα που συλλέξαμε με τη βοήθεια των μελών μας.
Χθες , Τετάρτη 23/12/2015, τραγουδήσαμε τα κάλαντα στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής. Με αφετηρία την αίθουσα μας, στην οδό Λαγκαδά 33- Κοντόπευκο, αρχικά βρεθήκαμε στα καταστήματα της γειτονιάς μας. Έπειτα, επισκεφθήκαμε το Δημαρχείο και «καλαντίσαμε» στα επίσημα πρόσωπα της πόλης μας. Τέλος, μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες, τραγουδώντας σε ολόκληρη την Αγίου Ιωάννου με τη συνοδεία του κλαρίνου και του λαούτου μας, μεταφέραμε τις παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες ευχές μας.

κάλαντα στους δρόμους
Ευχόμαστε ολόψυχα καλά Χριστούγεννα σε όλους και να υποδεχτούμε το 2016 με χαρά και υγεία!!! Ραντεβού στις 7 Ιανουαρίου , που ξεκινούν και πάλι οι δραστηριότητες μας!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

.
Εκ του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής
«ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr