Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής για 3η θητεία ο Παύλος Καμάρας

ds-enosi-dimarxon-attikis-kamaras

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δημάρχων Αττικής για την τριετία 2016-2019
Πρόεδρος παμψηφεί επανεκλέχθηκε ο κ. Παύλος Καμάρας, πρώην Δήμαρχος Πεύκης

Συστάθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 22/1/2016.
Για τρίτη συνεχόμενη (τριετή) θητεία, Πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο κ. Παύλος Καμάρας, ο οποίος και πρώτευσε στις ψήφους, με συντριπτικό μάλιστα ποσοστό αποδοχής κατά τη Γενική Συνέλευση, στην οποία συμμετείχαν τα μέλη της Ένωσης, εν ενεργεία και διατελέσαντες Δήμαρχοι της Αττικής.
Αντιπρόεδροι, επίσης ομόφωνα, εκλέχθηκαν οι κ.κ. Θεόδωρος Γεωργάκης και Κώστας Αναστόπουλος πρ. Δήμαρχοι Ηλιούπολης και Ύδρας αντίστοιχα.
Γενικός Γραμματέας ο επί 20 χρόνια διατελέσας Δήμαρχος Βιλλίων, κ. Κώστας Μακρυνόρης και Ταμίας ο κ. Άγγελος Σύρμας, πρώην Δήμαρχος Αυλώνα.
Νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. είναι ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, πρ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, ο κ. Γιάννης Καλαφατέλης, πρ. Δήμαρχος Διονύσου, ως και η κα Βασιλική Σπηλιωτοπούλου, Δήμαρχος Εκάλης επί τρεις τετραετίες που εκλέχθηκε στην τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή.
Η πλήρης σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής :

Διοικητικό Συμβούλιο
 Παύλος Καμάρας, Πρόεδρος, πρ. Δήμαρχος Πεύκης
 Θεόδωρος Γεωργάκης, Αντιπρόεδρος Α’ (Νομικά), πρ. Δήμαρχος Ηλιούπολης
 Κώστας Αναστόπουλος, Αντιπρόεδρος Β’ (Οικονομικά), πρ. Δήμαρχος Ύδρας
 Κώστας Μακρυνόρης, Γενικός Γραμματέας, πρ. Δήμαρχος Βιλλίων
 Αγγελής Σύρμας, Ταμίας, πρ. Δήμαρχος Αυλώνα
 Βασίλης Γιαννακόπουλος, Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, πρ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής
 Γιάννης Καλαφατέλης, Υπεύθυνος Θεσμών και Περιβάλλοντος, πρώην Δήμαρχος Διονύσου
 Λάμπρος Κασαγιάννης, Υπεύθυνος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, πρ. Δήμαρχος Γλυκών Νερών
 Νεόφυτος Ερωτόκριτος, Έφορος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, πρ. Δήμαρχος Ψυχικού

Ελεγκτική Επιτροπή
 Δημήτριος Μαναός, Πρόεδρος Ε.Ε., πρ. Δήμαρχος Ψυχικού
 Παναγιώτης Λάμπρου, Μέλος Ε.Ε., πρ. Δήμαρχος Μεθάνων
 Βασιλική Σπηλιωτοπούλου, Μέλος Ε.Ε., πρ. Δήμαρχος Εκάλης

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δήλωση του Παύλου Καμάρα

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στο Δ.Σ., για την τιμή που μου έκαναν να με επανεκλέξουν και μάλιστα παμψηφεί, για τρίτη συνεχόμενη (τριετή) θητεία, ως Πρόεδρο της Ένωσης Δημάρχων Αττικής.

Η εκλογή αυτή, αλλά και η καθολική αποδοχή στο πρόσωπό μου, που εκφράσθηκε από τους συναδέλφους μου, πρώην και νυν Δημάρχους, με συντριπτικό ποσοστό (94%), στις πρόσφατες αρχαιρεσίες, με γεμίζουν με χαρά και παράλληλα ευθύνη να ανταποκριθώ σ’ αυτή τους την εμπιστοσύνη.

Η Αυτοδιοίκηση, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, είναι το ανάχωμα στο κοινωνικό “τσουνάμι”, που πλήττει ανεξέλεγκτα μεγάλες κοινωνικές ομάδες δημοτών. Οι αιρετοί της, Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, αγωνίζονται να αναπληρώσουν, το καταρρέον Κοινωνικό Κράτος ενώ παράλληλα δουλεύουν ώστε να δημιουργήσουν κατάλληλες συνθήκες στις πόλεις τους, για βιώσιμη ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

Η Ένωσή μας στηρίζει το δύσκολο έργο των Δημάρχων και με τη συμβολή και την εμπειρία όσων έχουν θητεύσει στο αξίωμα αυτό, καταβάλλει προσπάθειες να προαχθεί ο Θεσμός της Τ.Α. και να γίνει το έργο της αποτελεσματικότερο.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους του απερχόμενου Δ.Σ. για τη συνεργασία μας, συγχαίρω τα νέα μέλη, ευχόμενος καλή και εποικοδομητική θητεία».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter