Απονεμήθηκαν με λαμπρότητα τα 10α βραβεία Αυτοδιοίκσης

Σε μια πολύ όμορφη τελετή, στο Μέγαρο Μουσικής, η Ένωση Δημάρχων Αττικής και η Π.Ε.Δ.Α. απένειμαν τα ετήσια βραβεία της Αυτοδιοίκησης.

Τιμώμενα πρόσωπα την χρονιά αυτή ήταν:

  • ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος 
  • ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, Υπουργός Ψηφιακού Μετασχηματισμού, πρ.  

      Πρόεδρος  Κ.Ε.Δ.Ε., πρ. Δήμαρχος Τρικκαίων

  • ο κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εκλεγμένος Περιφερειάρχης Αττικής
  • ο κ. Παύλος Καμάρας, Πρόεδρος Ένωσης Δημάρχων Αττικής και πρ.  

      Δήμαρχος Πεύκης

  • ο κ. Γιώργος Μαστοράκος, πρ. Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, – πρ. Πρόεδρος

      Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α.

  • ο κ. Κώστας Αναστόπουλος,  πρ. Δήμαρχος Ύδρας & Αντιπρόεδρος ΕΝ.Δ.Α.
  • ο κ. Νίκος Μελετίου, Δήμαρχος Ασπροπύργου & μέλος Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ιδιαίτερες ήταν οι στιγμές απονομής στον Πανοσιολογιότατο κ.κ. Νικόλαο, έναν ιεράρχη με σπουδαίο ποιμαντικό, κοινωνικό και επιστημονικό έργο.

Θερμά συγχαρητήρια για την δίκαιη ανέλιξή τους, στην κεντρική πολιτική σκηνή έλαβαν από τους συνάδελφούς τους Δημάρχους, τόσο ο πρ. Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε., νυν Υπουργός Ψηφιακού Μετασχηματισμού κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, όσο και ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς, πρ. Δήμαρχος Βύρωνος και πρ. Υφυπουργός  Άμυνας.

Συγκινητική ήταν και η τελετή απονομής τιμητικής πλακέτας στον Πρόεδρο της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και πρ. Δήμαρχο Πεύκης, όταν σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΝ.Δ.Α., ανέβηκε στη σκηνή αποτίνοντας φόρο τιμής και αναγνώρισης στον κ. Παύλο Καμάρα.

Με σεβασμό και αναγνώριση του τεράστιου έργου τους καταχειροκροτήθηκαν από την κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου οι: Γιώργος Μαστοράκος, πρ. Δήμαρχος Ηρακλείου, Κώστας Αναστόπουλος πρ. Δήμαρχος Ύδρας και Νίκος Μελετίου Δήμαρχος Ασπροπύργου.

Δήμαρχοι που στα 16 χρόνια θητείας ο καθένας στο Δήμο του, άφησαν το δικό τους σημαντικό στίγμα.

Την εκδήλωση άνοιξαν με τον καλύτερο τρόπο η σολίστ πιάνου κα Μιμή Ρουφογάλη και η σοπράνο κα Μίνα Πολυχρόνου που ερμήνευσαν όμορφες διαχρονικές επιτυχίες, και έκλεισε με την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής «ΘΡΙΑ» και το τμήμα παραδοσιακών χορών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, που ήταν και η έκπληξη που επεφύλαξαν οι Δημότες του, στον απερχόμενο Δήμαρχό τους  κ. Νίκο Μελετίου.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Υπουργός Εσωτερικών κα Νίκη Κεραμέως ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού, η κα Γιώτα Πούλου, Βουλευτής Βοιωτίας ως εκπρόσωπος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, και ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. κ. Γ. Μαρκόπουλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων κ. Π. Καμάρας που ήταν και οι οικοδεσπότες της βραδιάς.

Παρέστησαν:  ο εκπρόσωπος του Μακαριότατου κ.κ. Ιερωνύμου Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Θεολόγος Αλεξανδράκης, ο κ. Χαριδήμος Δημακαρέας Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο πρ. Υπουργός και Αντιπρόεδρος  Ένωσης Κρητών  κ. Κυρ. Βιρβιδάκης, ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ  κ. Δημήτρης Μαραβέλιας, ο Πρόεδρος του ΙΤΑ κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, οι πρ. Δήμαρχοι Αθηναίων  κ.κ. Θεόδωρος Μπεχράκης και Λεωνίδας Κουρής, πολλοί Δήμαρχοι και νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι, αιρετοί της Αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση έγινε με την ευγενική χορηγία της Δ.Ε.Π.Α. Εμπορίας Α.Ε.

       

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.