Ζημιές σε φωτιστικά και κολονάκια-κάγκελα στην Αγίου Ιωάννου ζητούν άμεση δράση για λόγους ασφάλειας

Αγ. Ιωάννου-λάμπα χαλασμένη, 28-2-16Η φωτογραφία αποτελεί ένα μικρό δείγμα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αρκετά από τα καινούρια φωτιστικά που υπάρχουν στην καινούργια Αγίου Ιωάννου.

Το συγκεκριμένο βρίσκεται έξω από το super market Μαρινόπουλος, υπάρχει ακόμα ένα σε παρόμοια κατάσταση έξω από το κέντρο Da Vinci και πιο πάνω στη EUROBANK. Υπάρχουν όμως και 5-6 ακόμα κατά μήκος της οδού που είναι χτυπημένα και στραβωμένα.

Σε ανάλογη κατάσταση βρίσκονται 6 με 7 κολονάκια-κάγκελα στην Αγίου Ιωάννου.

Η ζημιά στα πιο πολλά προήλθε από τα φορτηγά που ξεφορτώνουν στα αντίστοιχα καταστήματα και δεν είναι πρόσφατη. Παρακολουθούμε αυτή την κατάσταση μήνες τώρα και περιμένουμε την αντίδραση της Δημοτικής Αρχής. Περιμέναμε να δούμε τα συνεργεία του Δήμου να αποκαθιστούν τις ζημιές, αλλά δεν έγινε τίποτα.

Ασφαλώς δεν φταίει ο Δήμος που κάποιοι ανεύθυνοι φροντίζουν να κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει τι ζημιές θα προκαλέσουν. Είναι όμως μέλημα του Δήμου να σπεύσει τις αποκαταστήσει και να λάβει μέτρα ώστε να μην ξανασυμβούν.

Πέρα από την καλαισθησία που πλήττεται, υπάρχει το σημαντικό θέμα ασφάλειας των πολιτών. Αν προσέξετε στη φωτογραφία πίσω από το γερμένο φωτιστικό υπάρχει ένα φροντιστήριο, που σημαίνει τη συχνή διέλευση παιδιών. Τι θα συμβεί αν πέσει πάνω σε κάποιο μαθητή; Από που θα ζητηθούν ευθύνες, από τον φορτηγατζή ή το Δήμο που δεν πρόβλεψε;

Καλά είναι τα έργα (ακόμα κι αν περνάνε από 40 κύματα) αλλά χρειάζονται και συντήρηση, όχι μόνο στόλισμα. Ευελπιστούμε σύντομα τα συνεργεία του Δήμου να κάνουν την εμφάνισή τους.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter