Κύριε Σταθόπουλε, επιτέλους φροντίστε τους εργαζομένους σας

Πριν ένα μήνα περίπου, είχαμε ρωτήσει το δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, γιατί έμεναν απλήρωτοι για τρεις μήνες περίπου, οι 10 συμβασιούχοι που εργάζονται στην υπηρεσία καθαριότητας. Τότε είχε δικαιολογηθεί με κάτι μισόλογα, αλλά είχε σπεύσει να δηλώσει ότι μόλις εκείνη την ημέρα είχε δώσει εντολή για άμεση πληρωμή τους. Οι 10 αυτοί εργαζόμενοι πληρώθηκαν ένα μήνα μετά την «άμεση» εντολή του, έχοντας διανύσει ένα τετράμηνο απλήρωτοι.
Οι 26 εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές του Δήμου, συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι από τον Οκτώβριο του 2015, παρά τις προσωπικές εγγυήσεις του δημάρχου αλλά και του προέδρου του Δ.Σ. Γεράσιμου Βλάχου, ότι θα πληρωθούν.
Ο δήμαρχος έχει όλο το χρόνο για να τρέχει δεξιά και αριστερά για χειραψίες και φωτογραφήσεις. Δεν έχει όμως χρόνο για να φροντίσει για τους εργαζόμενους που παραμένουν πολλούς μήνες απλήρωτοι, με αποτέλεσμα να δυστυχούν. Μήπως το ίδιο δεν έπραξε και με τους 15 γυμναστές του ΠΑΟΔΑΠ, που τους πέταξε κυριολεκτικά στο δρόμο, χρωστώντας τους μάλιστα 40.000 Ευρώ τα οποία διεκδικούν δικαστικά;
Κύριε Σταθόπουλε, δεν χάνετε την ευκαιρία να δηλώνετε “κοινωνικά ευαίσθητος”. Μάλιστα σήμερα, με την ευκαιρία της «Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας», εκδώσατε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεστε σε αγώνες ενάντια στις «απάνθρωπες συνθήκες εργασίας», στους «χαμηλούς μισθούς» και άλλα «επαναστατικά». Πληρώστε πρώτα τους δικούς σας εργαζόμενους που έχουν οικογένειες να συντηρήσουν και μετά εκδώστε όσες ανακοινώσεις για «λαϊκή κατανάλωση» θέλετε.

.
Ο Επικεφαλής της Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»
Βασίλης Ζορμπάς
πρ. Δήμαρχος