Ποιός από τους δύο λέει την αλήθεια;

εργαζομενοι κοινωνικων δομων

Σήμερα το πρωί, 10/3/2016, βγήκαν στον ιντερνετικό χώρο της Αγίας Παρασκευής δύο ανακοινώσεις, αναφερόμενες στο ίδιο θέμα, που όμως σε ένα σημείο είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

Ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος πληροφορεί ότι από χθες (9/3/2016) άρχισαν να πληρώνονται οι εργαζόμενοι μέσω ΜΚΟ και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι λένε ότι έχουν να πληρωθούν 5 μήνες και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και σήμερα και αύριο Παρασκευή 11/3/16!!!

Τελικά τι ισχύει;

Ποιός από τους δύο λέει ψέματα;
Ακολουθούν οι δύο σημερινές ανακοινώσεις.

*****************************************

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Χθες 10/3, βράδυ αργά, ο πρ. Δήμαρχος Β. Ζορμπάς, με μια εξαιρετικά αγενή και επιθετική εναντίον μου ανακοίνωση,

κατήγγειλε ότι μία ασθενής του (!) ωφελούμενη του Κοινωνικού Μαγειρείου, παραπονέθηκε ότι «παρέλαβε μικρή ποσότητα τροφής και ψωμί τριών ημερών».
Αναγκάζομαι να απαντήσω, αισθανόμενος απολύτως την ευτέλεια της εναντίον μου επίθεσης, από τον πρ. Δήμαρχο: Λόγω της αποχής από την εργασία των εργαζόμενων των Κοινωνικών Δομών άρα και του Κοινωνικού Μαγειρείου, (ενημερώνω παράλληλα ότι άρχισε από χθες η πληρωμή των εργαζόμενων μέσω ΜΚΟ) η υπεύθυνη εθελόντρια Ντ. Μανωλοπούλου, η οποία ορίσθηκε εκεί από την προηγούμενη Δημοτική αρχή εισηγήθηκε σε μένα αλλά και τον κ. Γερ. Βλάχο, Εντεταλμένο Σύμβουλο Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, την αποστολή σε 15-20 απολύτως αδύναμους να έχουν φαγητό ωφελούμενους του Μαγειρείου, τροφής από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, τροφής προοριζόμενης για τους εργαζόμενους των Σταθμών. Έτσι και έγινε. Συμπληρώνω ότι η κ. Μανωλοπούλου, αμφισβητεί την καταγγελία του πρ. Δημάρχου.
Σε κάθε περίπτωση θλίβομαι γιατί απαντώ σε αυτή την ανακοίνωση. Θλίβομαι ειλικρινά.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

 

************************************

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ

Οι εργαζόμενοι των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αγιας Παρασκευής, λόγω της συμμετοχής τους στη τριήμερη κινητοποίηση που έχει οριστεί για Τετάρτη 9/3, Πέμπτη 10/3 και Παρασκευή 11/3, δε θα βρίσκονται στις θέσεις τους στις Δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Κοινωνικού Συσσιτίου και Γραφείου Διαμεσολάβησης.

Οι λόγοι που οδηγούν στην απόφαση μη λειτουργίας των Δομών για τις τρεις αυτές ημέρες είναι η μη καταβολή των δεδουλευμένων των τελευταίων πέντε μηνών από το Υπουργείο Εργασίας.

Τονίζεται πως οι εργαζόμενοι, αν και παραμένουν απλήρωτοι, βρίσκονταν καθημερινά στις θέσεις τους καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σωστή εξυπηρέτηση των ωφελουμένων.

Με εκτίμηση

Οι υπάλληλοι των κοινωνικών δομών

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter