Ένα βουνό από φάρμακα και είδη προσωπικής υγιεινής συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγ. Παρασκευής

20160318_ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ πλατεία Αγ Παρασκευή2

Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ξεκίνησε μια σειρά δράσεων για την ανακούφιση των προσφύγων σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Κάθε μέρα το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» μαζί με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό βρίσκονται σε δύο περιοχές.

Σήμερα Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016, μπροστά στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής συγκεντρώθηκε στην κυριολεξία ένα βουνό από φάρμακα και είδη προσωπικής υγιεινής και βρεφικής φροντίδας.

Όλο το φαρμακευτικό υλικό που συγκεντρώθηκε θα μοιραστεί στα σημεία όπου βρίσκονται οι πρόσφυγες από εκπροσώπους του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ τα είδη ατομικής υγιεινής και βρεφικής φροντίδας θα παραδοθούν στους πρόσφυγες
από το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ καλούν εταιρείες να προσφέρουν είδη για την ανακούφιση των προσφύγων.Υπάρχει ανάγκη για κονσερβοποιημένα φαγητά, συσκευασμένα αρτοποιήματα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής και βρεφικής φροντίδας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 210 4854577 και 210 4854511 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter