Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα με το Διοικητή Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛ.ΠΡΟΣΤ. 23.3

Αγ. Παρασκευή, 23/03/2016

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής Γιώργος Καραμέρος, με τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής, υποστράτηγο Π.Σ. Κωνσταντίνο Δ. Γιόβα, με θέμα ζητήματα πολιτικής προστασίας τόσο της τρέχουσας, όσο και της προσεχούς αντιπυρικής περιόδου.

Στη συνάντηση παρεβρέθη ο αντιπύραρχος Κώστας Ασημακόπουλος, νέος διοικητής του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών (που καλύπτει τη Χαλκηδόνα, συνεχίζει στη Ν. Φιλαδέλφεια, την Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας μέχρι τον Αγ. Στέφανο και καταλήγει στη Δ. Πλακεντίας, στο ύψος του Χαλανδρίου), με τον οποίο ο κ. Καραμέρος συζήτησε παραμέτρους ετοιμότητας και διαχείρισης κρίσεων.

Παρών ήταν και ο απερχόμενος διοικητής του 9ου Σταθμού Αθηνών, πύραρχος Ηλίας Τσαπούρας, που αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα Διοικητή στην Πυροσβεστική Διοίκηση Ρόδου.

Ο αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία για τα νέα τους καθήκοντα στον υποστράτηγο Κ. Γιόβα, τον αντιπύραρχο Κ. Ασημακόπουλο και τον πύραρχο Η. Τσαπούρα, ευχαριστώντας τον τελευταίο για τη μέχρι στιγμής καλή τους συνεργασία.

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter