Η Εθνικοθρησκευτική γιορτή γιορτάστηκε με λαμπρή παρέλαση των μαθητών μας

παρέλαση 25ης Μαρτίου 2016α

Ήταν μια ολοφώτεινη μέρα εκείνη που ο αρχάγγελος κατέβηκε στη γη και, διαλέγοντας την αγνότερη γυναίκα από το ανθρώπινο γένος, της υποσχέθηκε ότι εκείνη είχε επιλεγεί για την εκπλήρωση του Θείου Σχεδίου για την σωτηρία των ανθρώπων.

Αλλά και τι μεγάλη έμπνευση αλήθεια να ξεκινήσουν οι πρόγονοί μας τον υπερ πάντων αγώνα τους τη μέρα ακριβώς που η θρησκεία μας διάλεξε να γιορτάζει το χαρμόσυνο μήνυμα της Θείας  Ελεύσεως!

Κάθε γωνιά ελληνικής γης κάθε Έλληνας γιορτάζει σήμερα με υπερηφάνεια την επέτειο του ηρωικού ξεσηκωμού του 1821 και μαζί η Ορθόδοξη Εκκλησία μας γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

παρέλαση 25ης Μαρτίου 2016β

Διπλή γιορτή για το έθνος μας σήμερα και η Αγία Παρασκευή τη γιόρτασε με τη λαμπρότητα που της πρέπει.

Πρωινή δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και κατάθεση στεφάνων από τη Δημοτική Αρχή και τις συλλογικότητες της πόλης. Με την παρουσία του μας τίμησε και ο καλός φίλος και Δήμαρχος της αδελφοποιημένης πόλης Γεροσκήπου της Κύπρου, κ. Μιχάλης Παυλίδης. Οι σημαίες των σχολείων σε πλήρη παρουσία στο μνημείο των Ηρώων στην κεντρική μας πλατεία.

Στη συνέχεια παρουσία της πολιτικής ηγεσίας παρέλασαν με καμάρι τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία με το πλήθος των γονέων και των φίλων να χειροκροτούν.

παρέλαση 25ης Μαρτίου 2016γ

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter