Χρυσή ευκαιρία για την επιστροφή της Τροχαίας στην πόλη μας

Τροχαία Αγ. Παρασκευής-πινακιδα plus

 

Μια πολύ καλή ευκαιρία για την επιστροφή της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής στην πόλη μας είναι η τωρινή συγκυρία.

Το τμήμα τροχαίας της Αγίας Παρασκευής τα τελευταία χρόνια στεγάζεται σε οίκημα της δημοτικής κοινότητας  Γλυκών Νερών, στη διασταύρωση των οδών Λ. Λαυρίου & Κανάρη. Κοντά μεν στο Δήμο  Αγίας Παρασκευής, αλλά εκτός των διοικητικών ορίων του. Ένα γεγονός που καταντάει τραγελαφικό!

Μιλώντας για συγκυρίες αναφερόμαστε στην αλλαγή του Διοικητή και την τοποθέτηση του κ. Αργύρη Μπακαλώνη και τη λήξη της σύμβασης μίσθωσης του κτιρίου σε δύο μήνες.

Βάση αυτών έγινε και η πρόταση του κ. Βασίλη Γιαννακόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο να εκμεταλευτούμε την ευκαιρία και να την φέρουμε πάλι στον Δήμο μας. Θετικός ήταν ο Δήμαρχος σε αυτή την πρόταση, ενημέρωσε ότι υπήρξε ήδη συνάντηση με τον νέο Διοικητή προς αυτή την κατεύθυνση και η δυσκολία που αντιμετωπίζεται μέχρι στιγμής, είναι η εξεύρεση κτιρίου με επαρκή χώρο στάθμευσης για τα οχήματα της τροχαίας.

Χρυσή ευκαιρία με στενά χρονικά περιθώρια.

Για να δούμε αν έστω για μια φορά βγούμε κερδισμένοι …

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter