Εβδομάδα Βιβλίου στο 7ο Δημοτικό με έκθεση και ομιλίες για μαθητές και γονείς

AFISA

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου), ο Σύλλογός Γονέων του σχολείου μας  διοργανώνει Εβδομάδα Βιβλίου από τις 2 ως τις 10 Απριλίου 2016. Η Εβδομάδα Βιβλίου περιλαμβάνει τις παρακάτω εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του σχολείου μας:


Έκθεση Βιβλίου – Έναρξη: Σάββατο 2/4 7:00 μ.μ.
Ανοιχτή από Κυριακή 3/4 ως και Κυριακή 10/4,
κάθε απόγευμα από τις 6:00 ως τις 8:00
Για παιδιά και ενήλικες. Τα κέρδη θα διατεθούν σε βιβλία για τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας

Κυριακή 3/4, στις 6:00 μ.μ.
Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων Κώστας Στοφόρος μιλά στα παιδιά για την Κούπα του Πτολεμαίου (το τελευταίο του βιβλίο) και τα καλεί να τη ζωγραφίσουν.

Σάββατο 9/4, στις 6:00 μ.μ.
Η υπεύθυνη της Λέσχης Ανάγνωσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής και συγγραφέας παιδικών βιβλίων Λίλα Πατρόκλου συζητά με τα παιδιά των Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων.

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε τις ήδη προγραμματισμένες συζητήσεις του Συλλόγου μας:

Κυριακή 3/4, στις 6:00 μ.μ.
Διαχείριση των δυσλειτουργικών συμπεριφορών των παιδιών. Τρόποι συνεργασίας του σχολείου με την οικογένεια, με τον κ. Αλεξόπουλο Δημήτρη, Σχολικό Σύμβουλο και πρώην εκπαιδευτικό του σχολείου μας.

Κυριακή 10/4, στις 6:00 μ.μ.
Βιολογικές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, με ομιλητές τους γονείς του σχολείου μας, κ. Παπαδόπουλο Δημήτρη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Περιβαλλοντολόγο Μηχανικό και κ. Μπαλάσκα Αθανάσιο, Φυσικό Ραδιοηλεκτρολόγο και εκπαιδευτικό στο 1ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής.
Οι συζητήσεις αυτές απευθύνονται στους γονείς κι έτσι μπορούμε να τις παρακολουθήσουμε όσο τα παιδιά μας θα συμμετέχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις της Εβδομάδας Βιβλίου.

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter