Δήλωση του Χ.Σούλη για τις εσωκομματικές εκλογές του ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Άγιας Παρασκευής

Αγαπημένοι φίλοι,

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τις φίλες της ΝΔ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν σε αυτή την δημοκρατική διαδικασία, ώστε να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο και τα νέα μέλη της Δημ. Τ.Ο., αλλά και τους συνέδρους.

Η μεγάλη αυτή προσέλευση αποτέλεσε από μόνη της γιορτή και συνάμα νίκη για την παράταξη και την τοπική οργάνωση και αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι για το γεγονός αυτό.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τα εκατοντάδες μέλη, που με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους με στήριξαν και στάθηκαν δίπλα μου, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα των εκλογών.

Χρήστος Σούλης 944682_halfΤόλμησα να βγω μπροστά για να εκπροσωπήσω την ανανέωση και την ενότητα, αλλά και για να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την γραμμή του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για ριζική ανανέωση, ώστε να φέρω κοντά μας νέους ανθρώπους με όρεξη και διάθεση για δημιουργία και ανάπτυξη, παντρεύοντας αρμονικά την εμπειρία των παλιών μελών με την φρεσκάδα των νέων. Στόχος μου από την πρώτη στιγμή, αποτέλεσε και αποτελεί η νεότητα. Μπορεί η υποψηφιότητά μου να πολεμήθηκε και να αποθαρρύνθηκε όσο καμία άλλη, παρ’ όλα αυτά όμως δεν δείλιασα ούτε στιγμή και δεν υποτάχθηκα σε καμία πίεση.

Επίσης θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι καθημερινά για μία ενωμένη Νέα Δημοκρατία και θα σταθώ στο πλευρό της τοπικής οργάνωσης και του νέου προέδρου, όπως πάντοτε, σε ότι ανάγκη παραστεί. Όλοι ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε να βρούμε λύσεις και να αντιμετωπίσουμε όλα μας τα καθημερινά προβλήματα

Σας ευχαριστώ θερμά

Χρήστος Δ. Σούλης – Οικονομολόγος