Ανέγερση του 14ου Νηπιαγωγείου Αγίας Παρασκευής ..

nipiagwgeio

Με έγγραφο της, που φέρει ημερομηνία 14/4/2016, η εταιρεία «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.», γνωστοποίησε στον Δήμο Αγίας Παρασκευής ότι η ανέγερση του σχολικού διδακτηρίου για τη στέγαση του 14ου Νηπιαγωγείου εντάχθηκε στον προγραμματισμό της εταιρείας για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και ζήτησε την παραχώρηση του σχετικού χώρου.

Στην εξέλιξη αυτή βοήθησαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, οι παρεμβάσεις της δημοτικής Αρχής για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και τα εμπόδια που υπήρχαν, αλλά και το πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας με τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.».

Ο.Τ. 328 στην Αγία ΠαρασκευήΤο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, σε συνεδρίασή του την Τρίτη 17 Μαΐου 2016, αποφάσισε ομόφωνα τη δωρεάν παραχώρηση και κατά πλήρες δικαίωμα χρήσης στις «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.» του τμήματος εμβαδού 1.197,61 τ.μ. του Ο.Τ. 328, ιδιοκτησίας του Δήμου, που είναι χαρακτηρισμένο ανάλογα, για την ανέγερση του 14ου Νηπιαγωγείου του Δήμου. Καθόρισε δε την ισχύ της παραχώρησης για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί για τον παραπάνω σκοπό, έως δηλαδή την περαίωση και τη διοικητική παραλαβή του έργου από τον Δήμο.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter