Πρόγραμμα αναβάθμισης του Δημοτικού Φωτισμού των Δήμων-Μελών του Σ.Β.Α.Π.

21-ota-fotismos

Στο πλαίσιο του προγράμματος για την αναβάθμιση του Δημοτικού οδοφωτισμού, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη πραγματοποιεί συναντήσεις με τους Δημάρχους και τους αρμόδιους αντιδημάρχους των 14 Δήμων-Μελών του, για ενημέρωση σχετικά με τις νέες εξελίξεις ως προς τον εκσυγχρονισμό του Δημοτικού οδοφωτισμού με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας.
Η πρωτοβουλία αυτή του Συνδέσμου, έρχεται σε συνέχεια των σχετικών μελετών που έκανε τα τελευταία 5 χρόνια στους Δήμους-Μέλη του, όπου αναδείχθηκε η σημαντική εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας, που επιφέρει η αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων με LED και η εγκατάσταση συστήματος τηλελέγχου, τηλεχειρισμού. Εξοικονόμηση που μπορεί να φθάσει μέχρι και σε ποσοστό 70%.
Ο Σύνδεσμος με στόχο την προώθηση του προγράμματος, παρέχει την τεχνική υποστήριξη στους Δήμους-Μέλη του και τις υπηρεσίες τους, ώστε να δρομολογηθούν οι διαγωνιστικές διαδικασίες ανάδειξης ιδιώτη επενδυτή, ο οποίος θα αμείβεται από ποσοστό επιτυγχανόμενης εξοικονόμησης για το σύνολο της επένδυσής του.


Στον πρώτο κύκλο συναντήσεων, ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Κουράσης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Παύλος Καμάρας με τους τεχνικούς συμβούλους τους επισκέφθηκαν και ενημέρωσαν τους Δημάρχους και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους των Δήμων της Αγ. Παρασκευής, του Ν. Ηρακλείου, της Ν. Ιωνίας και του Μαρκόπουλου, ενώ προγραμματίζονται συναντήσεις για το σύνολο των Δήμων-Μελών.

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter