Ξεκάθαρη θέση του Βασίλη Ζορμπά: “Επιτίθενται και στην Εκκλησία, την οποία θέλουν όμηρο”

Ζορμπάς Βασίλης IMG_0121-2 (1)

Αυστηρή κριτική στις θέσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Νίκου Φίλη, άσκησε διαδικτυακά ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς. Στο σχόλιο που δημοσίευσε παίρνει ξεκάθαρα θέση υπέρ της θρησκείας και της σημασίας της στην ιστορία του έθνους, καθώς και υπέρ της σημασίας του ιστορικού παρελθόντος για τη χώρα μας.

Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βαλθεί να ξεθεμελιώσει ότι στήριζε και στηρίζει ακόμα αυτή τη χώρα. Στην αρχή στράφηκαν κατά του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία. Ξεχνούν ή κάνουν ότι ξεχνούν οι ανιστόρητοι, ότι η θρησκεία και η ορθόδοξη πίστη ήταν που κράτησαν ζωντανό το έθνος μας τα 400 χρόνια της σκλαβιάς.Επιτίθενται και στην Εκκλησία, την οποία θέλουν όμηρο. Και κύρια χωρίς φωνή, αυτοί οι δήθεν δημοκράτες, αφού θεωρούν ότι δεν έχει λόγο στις άνομες και αντισυνταγματικές πρακτικές τους. Την θεωρούν εχθρό στα σχέδιά τους, αυτή που σε όλους τους εθνικούς αγώνες ήταν στην πρώτη γραμμή, με χιλιάδες κληρικούς θύματα. Τώρα, θέλουν να βάλουν χέρι και στο μάθημα της Ιστορίας. Θέλουν να το υποβαθμίσουν και να το αλλοιώσουν, αυτοί που αρνούνται την Γενοκτονία των Ποντίων, αυτοί που θεωρούν τον διωγμό και τη σφαγή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας έναν απλό “συνωστισμό” στο λιμάνι της Σμύρνης. Κατά την άποψή μου, δεν είναι θέμα του υπουργού Νίκου Φίλη. Αυτός είναι ένας απλός “λαγός” των ιδεοληπτικών γιαλαντζί αριστερών του κόμματός του. Και να τον απομακρύνουν από το υπουργείο, κάποιος άλλος θα συνεχίσει το έργο του. Χρειάζεται επαγρύπνηση και αντίσταση εναντίον των επικίνδυνων αυτών ανθρώπων, που η λογική και η πρακτική τους καμιά σχέση δεν έχουν ούτε με ένα δημοκρατικό καθεστώς ούτε με μια εθνική πολιτική.

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter