Κανονική άδεια στα κλειστά γυμναστήρια, προσωρινή με προϋποθέσεις στο γήπεδο


gipedosanta-copy

 

Όπως σας ενημερώσαμε με πρόσφατο άρθρο μας, χθες 5 Οκτωβρίου 2016, τα γήπεδα της Αγίας Παρασκευής περνούσαν από έλεγχο καταλληλότητας για τη λήψη άδειας λειτουργίας.

Το αποτέλεσμα αυτού του ελέγχου το έκανε γνωστό, διαδικτυακά, το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σπύρος Παπασπύρος. Γράφει λοιπόν ο κ. Παπασπύρος:

 

Papaspiros-Sp_21Σήμερα, η αρμόδια επιτροπή, επιθεώρησε τα Κλειστά Γυμναστήρια της οδού Νότου και του Κοντοπεύκου, καθώς και τις αίθουσες γυμναστικής της οδού Νότου και το γήπεδο ποδοσφαίρου. Η επιθεώρηση είχε σκοπό τον έλεγχο ασφαλείας-πυρασφαλείας-υγιεινής των χώρων αυτών, για να δώσει τη νόμιμη άδεια λειτουργίας τους.
Η επιτροπή αυτή, από τον μήνα Φεβρουάριο είχε καταθέσει τις παρατηρήσεις της στη διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ και του Δήμου, για το τί έπρεπε να γίνει για να είναι οι χώροι ασφαλείς και νόμιμοι.
Η διοίκηση καθυστέρησε να κάνει τις προβλεπόμενες ενέργειες για να γίνουν οι εργασίες, οι οποίες ξεκίνησαν σε ορισμένους χώρους στα τέλη Σεπτεμβρίου ενώ σε άλλους δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. Χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των Υπαλλήλων τις Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και του ΠΑΟΔΑΠ, αλλά και ενός και μόνου ανθρώπου από τα 8 μέλη της συμπολίτευσης του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ , σήμερα πήραν ΚΑΝΟΝΙΚΗ άδεια τα Κλειστά Γήπεδα Νότου και Κοντοπεύκου. ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ άδεια δύο μηνών πήρε το γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο δεν κρίθηκε εντάξει από πλευράς μέτρων ασφαλείας. Στην αρχή, η προσωρινή άδεια δόθηκε για αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών. Στη συνέχεια, καθώς η δημοτική Αρχή σκέφτεται το πολιτικό κόστος, με πιέσεις και παρακλήσεις, επετράπη ένας μέγιστος αριθμός 60 μόνο θεατών (30 φιλάθλων από κάθε ομάδα). Το γήπεδο θα επαναξιολογηθεί.
Δυστυχώς, άδεια ΔΕΝ πήραν οι αίθουσες γυμναστικής και χορού, κάτω από τις κερκίδες καθώς και η αίθουσα Ρυθμικής, όπου γυμνάζονται και παιδιά, αφού καμμία ενέργεια δεν είχε γίνει για να έχουν πυρασφάλεια. Η διοίκηση του Δήμου, θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες αυτά που έπρεπε να έχει κάνει μήνες τώρα. Κανονικά, οι αίθουσες αυτές δεν πρέπει να λειτουργούν.

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter