Θα πάρουν άδεια τα δημοτικά γυμναστήρια; Αύριο είναι μια σημαντική μέρα ελέγχου!

δημοτικά γυμναστήρια Αγίας Παρασκευής

 

Φαίνεται ότι η διοίκηση του Δήμου και του ΠΑΟΔΑΠ, κρύβουν σοβαρές πληροφορίες από τους δημότες. Επίσης, απ΄ ότι φαίνεται, δεν ενδιαφέρονται και πολύ για την ασφάλειά του κόσμου.

Πρόσφατα διαβάσαμε στο διαδίκτυο παράπονα φιλάθλων της “ΣANTA”, ότι η ομάδα  «εξορίστηκε» σε άλλο Δήμο. Γιατί συνέβη αυτό; Γιατί απλά το γήπεδό μας έχει μεν προσωρινή άδεια, στην ουσία παράταση άδειας, μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, αλλά η ΕΠΣΑ δεν επιτρέπει αγώνες σε αθλητικούς χώρους χωρίς κανονική άδεια.

Όπως φαίνεται από το έγγραφο που δημοσιεύουμε, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έδωσε προσωρινή άδεια (παράταση) από τις 7 Φεβρουαρίου ως τις 8 Οκτωβρίου, στα παρακάτω γήπεδα-αθλητικούς χώρους, για να γίνουν κάποιες εργασίες (ο ΠΑΟΔΑΠ ποτέ δεν τα δημοσίευσε) που έχουν σχέση με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των χώρων:

1. Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης-Πετοσφαίρισης της Νότου

2. Ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου στην Αιγαίου Πελάγους & Νότου

3. Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης-Πετοσφαίρισης Κοντοπεύκου (παρόλο που δεν αναγράφεται έχει πάρει προσωρινή άδεια)

Η προσωρινή άδεια δόθηκε όμως, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΑΤΕΣ.

 –

αθλητικό κέντρο αγ. παρασκευηΚαθόλου άδεια δεν έδωσε (ούτε προσωρινή) για τους παρακάτω χώρους:

1. Αίθουσα Ρυθμικής – Ενόργανης γυμναστικής (κερκίδων)

2. Κτίριο Ρυθμικής – Ενόργανης γυμναστικής

3. Δύο γήπεδα αντισφαίρισης

4. Ανοικτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης, που βρίσκονται Αιγαίου Πελάγους & Νότου.

Έχουμε κάποιες απορίες:

  1. Πώς η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ επιτρέπει την χρήση των αθλητικών χώρων που δεν έχουν καθόλου άδεια;
  2. Πώς η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ, καλεί με ανακοίνωσή της τον κόσμο να εγγραφεί στα προγράμματα αθλητισμού, όταν δεν έχει άδεια γι΄ αυτά;
  3. Γιατί δεν πήραν καθόλου άδεια οι χώροι…….; Γιατί δεν έκαναν τις απαιτούμενες ενέργειες από το Δήμο για να έχουν άδεια;

Μάλλον αυτά είναι «ψιλά γράμματα».

Προς ενημέρωσή σας αύριο, 5 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 9:30πμ, Επιτροπή Ελέγχου αγωνιστικών χώρων και αθλητικών εγκαταστάσεων θα επισκεφτεί τα δύο κλειστά γυμναστήρια καλαθοσφαίρισης – πετοσφαίρισης της Αγίας Παρασκευής (Νότου και Κοντοπεύκου) καθώς και το γήπεδο ποδοσφαίρου στην οδό Νότου για έλεγχο των εγκαταστάσεων.

Σχετικά έγγραφα:

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΩΣ 8-10-16

ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ 5-10-16

 –

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter