ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτήθηκαν από το Δ.Σ του Συλλόγου “ΤΣΑΚΟΥ”οι κ.κ Σαββίδης- Μίχας δείτε την ανακοίνωση(βίντεο)

Αγία Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2016

Ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού ιδρύθηκε το 2003 με αποκλειστικό σκοπό στο να βοηθήσει να βελτιωθεί η γειτονιά μας. Από τότε προσπαθούμε να λύσουμε και αγωνιζόμαστε για να λυθούν από τα πιο απλά καθημερινά προβλήματα της γειτονιάς μας μέχρι τα μεγάλα και διαχρονικά που μας ταλαιπωρούν. Αυτά τα 15 χρόνια ο Σύλλογος μεγάλωσε, ανέπτυξε πολλές δράσεις, οργάνωσε σπουδαίες εκδηλώσεις, απέκτησε κοινωνικό, πολιτιστικό και  οικολογικό προφίλ αλλά κυρίως δεν ξέφυγε από τον μεγάλο του στόχο, να είναι δίπλα στον συμπολίτη μας, τον γείτονά μας. Ποτέ όλα αυτά τα χρόνια δεν σκέφτηκε με γνώμονα κάποιο μικροπολιτικό, κομματικό ή παραταξιακό συμφέρον και γι αυτό άλλωστε απέκτησε και φήμη πέραν των ορίων του Δήμου μας.

Δυστυχώς όμως το Διοικητικό Συμβούλιο που συστάθηκε με τις τελευταίες εκλογές δεν έδειξε την ίδια θέληση και κυρίως τους ίδιους σκοπούς που είχαμε βάλει όλα αυτά τα χρόνια. Οι προσωπικές βλέψεις και η εμμονή σε εκτέλεση κομματικών γραμμών εμφανίστηκαν από την πρώτη κιόλας στιγμή. Σε κάθε συνεδρίαση υπήρχε προσωπική στοχοποίηση του Προέδρου του Συλλόγου, κου Βασίλη Σαββίδη, (ακόμα και με ύβρεις και χαρακτηρισμούς), σκληρή και άδικη κριτική για το οτιδήποτε έκανε, πλήρη υπονόμευση της κάθε πρωτοβουλίας του.

Κάναμε ένα χρόνο υπομονή γιατί αφενός θέλαμε να τιμήσουμε την ψήφο των κατοίκων (τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως) και αφετέρου προσπαθούσαμε να προσαρμοστούμε με υποχωρήσεις στην νέα πραγματικότητα. Μάταια όμως.

Σήμερα, στη Γενική Συνέλευση ενημερώνουμε τα μέλη, δια μέσω της παρούσας επιστολής, ότι υποβάλουμε τις παραιτήσεις μας από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου γιατί δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με κάτι που ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού δεν υπηρέτησε ποτέ.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Δ.Σ.1 και καλή επιτυχία στις προσωπικές βλέψεις των μελών του.

Εμείς δεν θα σταματήσουμε όμως. Θα συνεχίσουμε από άλλα μετερίζια με ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά αυτό που κάνουν.

Καλή αντάμωση λοιπόν.

  • Βασίλης Σαββίδης, Πρόεδρος Συλλόγου Τσακού
  • Μίχας Αναστάσιος, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Τσακού
  • Πανουτσακόπουλος Παναγιώτης, έφορος Συλλόγου Τσακού

Το παρόν θα επιδοθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου κατοίκων Τσακού

 –

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter