Γιάννης Λογοθέτης: Ο λαϊκισμός της υποσχεσιολογίας μας

%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b11

(από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής /6-12-2016)

Ήρθαν χθες στο σχολείο  για εργασίες έξι υπάλληλοι της αυτεπιστασίας με Ι.Χ αυτοκίνητο. Από τη συζήτηση βγήκε η είδηση ότι τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Τεχνικής Υπηρεσίας  είναι σε ακινησία λόγω έλλειψης καυσίμων όπως επίσης και πολλά απορριμματοφόρα της Καθαριότητας και έτσι οι εργαζόμενοι εν ώρα υπηρεσίας αναγκάζονται  να μετακινούνται και να μεταφέρουν  υλικά με  τα δικά τους αυτοκίνητα. Το γενικεύω… συνδυάζοντας το με τα όσα μεγαλεπίβολα ακούμε για την πόλη μας.

Όταν είτε από γραφειοκρατικές παραλείψεις είτε από αμέλεια είτε από ανικανότητα… τα αυτοκίνητα του Δήμου έχουν ξεμείνει από καύσιμα, όταν δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε στους εργάτες της καθαριότητας τα είδη προστασίας που χρειάζονται για να κάνουν με ασφάλεια τη δουλειά τους, όταν μια βρύση δεν μπορεί να μπει στην πλατεία  “Μερκούρη” για τα παιδιά που τη ζητάνε, όταν αδυνατούμε να διατηρήσουμε στοιχειωδώς καθαρό ένα σιντριβάνι, να αντικαταστήσουμε το πλαστικό χορτάρι σε ένα γηπεδάκι ποδοσφαίρου, να φτιάξουμε έναν  ναΐσκο στο Κοιμητήριο, να πεζοδρομήσουμε έναν δρόμο στο κέντρο της πόλης….  το να μιλάμε για μπουλντόζες που θα σκάψουν απ΄άκρη σε άκρη την πόλη, όπως ακούσαμε δυνατά και αλαζονικά στην προηγούμενη συνεδρίαση ή το να εξαγγέλλουμε έργα εκατομμυρίων ευρώ για τον Ιόλα, το Κολυμβητήριο, το Δημαρχείο,  την “Ανεμώνη” μόνο ως μεγαλόστομη υποσχεσιολογία, αυτάρεσκος βερμπαλισμός  και άκρατος  λαϊκισμός μπορεί να εκληφθεί.

Έχω την ισχυρή πεποίθηση ότι όσοι διαχειριζόμαστε εξουσία, κατέχουμε θέσεις ευθύνης ή ασκούμε διοίκηση οφείλουμε να λειτουργούμε με σοβαρότητα να λέμε λίγα και να πράττουμε πολλά. Το  να τα υπόσχεσαι όλα είναι χάιδεμα αυτιών, φτηνός λαϊκισμός, παθογένεια που την βιώνουμε  οι Έλληνες ειδικά τα τελευταία χρόνια στην εποχή του λαϊκισμού της συγκυβέρνησης Τσίπρα/ Καμμένου.

 

Οφείλουμε όλοι, συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι να αντισταθούμε στο λαϊκισμό των ανέξοδων  “ΘΑ”,  διαχωρίζοντας τη θέση μας από τους παραμυθατζήδες εκείνους που απαξιώνουν συνολικά την Αυτοδιοίκηση στην πόλη μας και προσφέρουν κακές υπηρεσίες στην Αγία Παρασκευή.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter