Αδιέξοδο: Ξεχυλίζει από αγανάκτηση και θυμό η πρόεδρος των Εργαστηριών Τέχνης κ.Μπελεχρή Κυριάκου

%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b11

Ως πρόεδρος του Συλλόγου των Σπουδαστών των Εργαστηριών Τέχνης Αγίας Παρασκευής τοποθετήθηκα χθες ( 21-12-2016 ) στο Δ,Σ του ΠΑΟΔΑΠ σχετικά με την πρόταση του Συλλόγου στο 3ο θέμα της συνεδρίασης – τα Δίδακτρα των ετεροδημοτών σπουδαστών και το ωρομίσθιο των καθηγητών Εργαστηριών Τέχνης – νιώθω την ανάγκη να αφιερώσω το παρακάτω κείμενο μου στους Σπουδαστές των Εργαστηριών Τέχνης, στους δάσκαλους μας και στους Πραγματικούς Φίλους.
Χωρίς τον καλλιτέχνη δεν υπάρχει τέχνη, χωρίς τον άνθρωπο δεν υπάρχει πολιτισμός και χωρίς τον πολιτισμό δεν μπορεί να υπάρξει και να αναπτυχθεί η ολοκλήρωση του ανθρώπου. Ο πολιτισμός και η τέχνη αντιμετωπίζονται και διερευνούνται με κέντρο και μόνο τον άνθρωπο ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΑ. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση μόνο σε αδιέξοδα μπορεί να μας οδηγήσει.
Τα άυλα, το συναίσθημα και η ψύχη, στοιχεία που εκφράζει η τέχνη, είναι τα στοιχεία που θα γίνουν χνάρια για να ανέβουμε στη σκάλα της πραγματικής προόδου.

Η Πρόεδρος των Εργατηρίων Τέχνης
Μπελεχρή -Κυριάκου Νικολέττα

 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter