Με λαμπρότητα και σύμμαχο τον καιρό γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

agiasmos-kosmas-aitolos_20170106_102320188

Με θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε σε όλη τη χώρα, σε μεγάλες μητροπόλεις αλλά και μικρές ενορίες, η γιορτή των Θεοφανείων.

Στους Ιερούς Ναούς της Αγίας Παρασκευής τελέστηκε η Θεία Λειτουργία με την παρουσία χιλιάδων συμπολιτών μας, τοπικών δημοτικών παραγόντων και εκπροσώπων συλλογικών φορέων.

Η ιστοσελίδα μας παραβρέθηκε στην Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο πάρκο “Σταύρος Κώτσης”, όπου με σύμμαχο τον καιρό προσήλθαν πιστοί κάθε ηλικίας. Μετά τη Θεία Λειτουργία οι πιστοί συγκεντρώθηκαν στον περίβολο του ναού όπου τελέστηκε ο Αγιασμός των υδάτων και έλαβαν το αγιασμένο νερό. Τη δοξολογία παρακολούθησαν επίσης από την παράταξη “Αγία Παρασκευή η πόλη μας” η δημοτική σύμβουλος και πρώην πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Έφη Καψοκεφάλου και το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ και πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Σπύρος Παπασπύρος.

agiasmos-kosmas-aitolos-20170106_102235034

 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter