Μεγάλη θλίψη για την απώλεια του αγαπητού Κωνσταντίνου Κουβόπουλου

kouvopoulos sillipitiria

 

Το 2017 δυστυχώς ξεκινάει θλιβερά …

Ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό άφησε πριν λίγες ώρες ο χαμός ενός μεγάλου άνδρα που έχει συνυφανθεί με την ιστορία της Αγίας Παρασκευής.

Η απώλεια του αγαπητού πολιτικού και επί πολλά έτη δημοτικού συμβούλου  Κώστα Κουβόπουλου θλίβει τους φίλους και όσους τον γνώρισαν. Γέννημα θρέμμα Αγιοπαρασκευιώτης, από μεγάλη πολιτική οικογένεια από τους πρώτους κατοίκους της πόλης, αγωνιστής, που για δεκαετίες ολόκληρες πάλευε για τα συμφέροντα των δημοτών ενάντια στα κύματα και αψηφώντας τους κινδύνους. Πολύ καλός φίλος, συζητητής,  πάντα με μια γλυκιά κουβέντα στο στόμα για τους οικείους, αλλά ντόμπρος και μαχητικός για όσα πίστευε ότι αξίζουν. Ο πρόσφατος χαμός της αγαπημένης του Ροζάννας τον πόνεσε πολύ και του ήταν αβάσταχτος. Δεν άντεξε και σήμερα, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, την ακολούθησε..

Τώρα πια θα είναι για πάντα μαζί …

Με τον εκλιπόντα είχαμε μια άψογη συνεργασία και μια καλή φιλία γι’ αυτό λυπούμαστε για το χαμό του.

Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Η συντακτική ομάδα του

aparaskevi-images.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter