Κώστας Τσιαμπάς για την “αλαζονεία και απρεπή συμπεριφορά” του προέδρου του Δ.Σ. κ. Γεράσιμου Βλάχου

Εικόνα1

Στη πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το 2017, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε συνεργασία με τον κύριο Δήμαρχο προσπάθησαν να σταματήσουν την κριτική και το διάλογο με αντιδημοκρατικές ενέργειες γεγονός που επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την φασίζουσα νοοτροπία από την οποία διακατέχονται.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος για τον ορισμό – ανανέωση της θητείας του προέδρου και του αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΑΠ και προκειμένου να σταματήσει η αυστηρή μεν αλλά κόσμια και πολιτικά πλήρως αιτιολογημένη κριτική ότι πρόκειται για μια θητεία την οποία σύσσωμη η αντιπολίτευση την χαρακτήρισε  ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επιστράτευσε τη συνήθη αυταρχική, αλαζονική και δημοκρατικά απαράδεκτη συμπεριφορά του. Αυτή τη φορά επιτέθηκε εναντίον Δημοτικής Συμβούλου της Αντιπολίτευσης, η οποία κοσμεί με την παρουσία της , τον ήρεμο , ευγενικό και πάντα τεκμηριωμένο λόγο της, το Δημοτικό Συμβούλιο. Στην προσπάθειά του να τη φιμώσει, την προσέβαλε  με χυδαίο υπονοούμενο, παραβιάζοντας κάθε έννοια αντικειμενικότητας και αδιαφορώντας για τις υποχρεώσεις του και τα καθήκοντά του. Μπορεί να το έχει ξεχάσει, αλλά αφού το παραλείπει ο δήμαρχος, ας του το θυμίσουμε εμείς: Είστε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριε Βλάχο !

 –

Καταγγέλλουμε τη διοίκηση του Δήμου της Αγίας Παρασκευής για Αυθαιρεσία, Ετσιθελισμό, Αλαζονεία, για Έλλειψη Συνείδησης του καθήκοντος και για Πολιτική Αμετροέπεια.

Κύριε Δήμαρχε, έχετε αναγάγει τη λειτουργία του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου σε οικογενειακή υπόθεση. Εάν δεν μπορείτε να συγκρατήσετε ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΣΑΣ παραιτηθείτε. Η δική μας υπομονή τελείωσε. Το ίδιο και η ανοχή μας. Τελείωσε και αυτή.

 

Δεν έχουμε το δικαίωμα απέναντι στην δημοκρατία να ανεχόμαστε άλλο τέτοιες συμπεριφορές. Αντιληφθείτε επιτέλους ότι η κριτική και ο διάλογος είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας, και ο μεγαλύτερος εχθρός του φασισμού.

 

Η ευθύνη της επιλογής είναι δική σας.

 –

Κωνσταντίνος Τσιαμπάς

Δημοτικός Σύμβουλος

΄΄Αγία Παρασκευή η  Πόλη μας ΄΄

Αντιπρόεδρος  Οικον. Επιτροπής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter