Σε μια όμορφη αθλητική γιορτή η Α.Ε.Α.Π. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2017

kopi pitas aeap 2017 first copy

Στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Νότου, στο χώρο που περνούν σημαντικές μέρες της ζωής τους, συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 οι αθλήτριες και οι αθλητές του βόλλεϋ της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής (Α.Ε.Α.Π.). Συγκεντρώθηκαν με σκοπό να γιορτάσουν και να κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Γονείς και φίλοι γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου, πολύχρωμα μπαλόνια μοιράστηκαν στους πιο μικρούς αθλητές και ο χώρος πήρε μια χαρούμενη εικόνα. Η γιορτή ξεκίνησε με γιορτή των  ακαδημιών  και ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας. Την παρουσίαση ανέλαβε η Γενική Γραμματέας κ. Ηλέκτρα Πανάγου – Αντωνοπούλου στο πλευρό του προέδρου κ. Γιώργου Πετράκη. Και οι δύο είναι άνθρωποι που ασχολούνται με μεράκι επί σειρά ετών με την Α.Ε.Α.Π., μαζί με τον κ. Θανάση Δημακόπουλο που αποτελεί από μόνος του μια ιστορία, όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αφού είναι από τα ιδρυτικά στελέχη και συνεχίζει ακάθεκτος να στέκει στο πλευρό του σωματείου. Και πάντα με την αρωγή των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

kopi pitas aeap 2017 IMG_8867 copy

Στην κοπή της βασιλόπιτας συμμετείχαν, δίνοντας ευχές για καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες και αφιερώνοντας το κομμάτι που έκοψαν, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, ο πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Αντρέας Γκιζιώτης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ. Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι που έκοψε ο κ. Ζορμπάς και ήταν αφιερωμένο στον παλιό συμμαθητή του και χορηγό του σωματείου κ. Αντωνόπουλο.

kopi pitas aeap 2017 all copy

Σημαντική η παρουσία μελών της αντιπολίτευσης στην εκδήλωση σε σχέση με αυτή της Διοίκησης του Δήμου. Στην κοπή της πίτας συμμετείχαν και έδωσαν τις ευχές τους  εκτός από τους προαναφερθέντες:

από τη συμπολίτευση ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Σιδέρης

από την παράταξη «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας» οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Έφη Καψοκεφάλου, κ. Κώστας Τσιαμπάς, κ. Διονύσης Λέκκας, κ. Νάσος Παπασταθάκης και οι πρ. δημοτικοί σύμβουλοι κ. Βασίλης Σάρκουλας (τέως πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ) και κ. Σπύρος Παπασπύρος και

ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος και πρ. πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Γιάννης Μυλωνάκης.

kopi pitas aeap 2017 IMG_8909 copy

kopi pitas aeap 2017 IMG_8916 copy

Εκ μέρους της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΑΕΑΠ κ. Γιώργο Πετράκη για την τιμή που μας έκανε να αναφέρει την παρουσία μας εκεί και να δηλώσει δημόσια ότι είμαστε το μόνο site που στηρίζουμε την Αθλητική Ένωση από παλιά, την ακολουθούμε στις εκδηλώσεις της  και την προβάλλουμε πάντα. Εμείς να τον διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό του σωματείου, αναγνωρίζοντας τη προσφορά τους στην νεολαία της πόλης.

kopi pitas aeap 2017aa copy

kopi pitas aeap 2017aaa copy

kopi pitas aeap 2017 a copy

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Αγ. Παρασκευής
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Αγ. Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter