Εκπλήξεις και σημαντικές παρουσίες στην κοπή της βασιλόπιτας της παράταξης «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας»

kopi pitas zorbas 2017 copy

Το αδιαχώρητο έγινε χθες βράδυ (3-2-2017) στο Opus cafe στο δάσος του Υμηττού εξαιτίας της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από την παράταξη «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας».

Στο γνωστό cafe συγκεντρώθηκε σύσσωμη η παράταξη, φίλοι, σύζυγοι, και παιδιά γύρω από τον πρώην Δήμαρχο και επικεφαλής Βασίλη Ζορμπά για να ευχηθούν όχι μόνο μια καλή χρονιά, αλλά καλές και δυναμικές να είναι οι επόμενες χρονιές και το 2019 να είναι νικηφόρο.

IMG_9649 copy

Ευχές, συζητήσεις, αστεία, ποτά και πεντανόστιμες βασιλόπιτες, που επιμελήθηκαν γυναίκες της παράταξης, διαμόρφωσαν ένα κλίμα γιορτινό.

Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο πατήρ Σταύρος Τρικαλιώτης από τον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Πευκακίων.

Δεν έλειψαν βέβαια οι ανακοινώσεις και οι εκπλήξεις.

IMG_9489 copy

Για παράδειγμα η δημόσια πρόσκληση του κ. Ζορμπά προς την κ. Ηλέκτρα Πανάγου – Αντωνοπούλου να συστρατευθεί με την παράταξη και να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο στις εκλογές του 2019. Της έδωσε φυσικά το χρόνο να το σκεφτεί και άφησε εμάς τους υπόλοιπους σε αγωνία για την απάντηση.

IMG_9623 copy

Η παρουσία εκεί του πρώην Δημάρχου Βασίλη Γιαννακόπουλου, επικεφαλής της «Συμμαχίας Ευθύνης», που αναφέρθηκε στους πολιτευτές της ΝΔ που ήταν παρόντες, δεν αποτέλεσε έκπληξη, αφού είναι γνωστό ότι τιμά τους συναδέλφους του δημοτικούς αρχηγούς – συμβούλους.

IMG_9554 copy

Ούτε η δήλωση του κ. Κώστα Κρητικίδη, ότι πρέπει να συνεργαστούν οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης για να βάλουν φραγμό στην απραξία της Διοίκησης, ήταν έκπληξη για όσους από εμάς παρακολουθούμε τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.

IMG_9695 copy

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Λογοθέτης κόβοντας το κομμάτι του και αναφέροντας την απουσία έργου της νυν Δημοτικής Αρχής, απευθυνόμενος στον κ. Ζορμπά, είπε ότι «είναι ευθύνη να κάνουμε μια σοβαρή αντιπολίτευση»  και «το 2019 με σύνθεση να καταθέσουμε μια σοβαρή πρόταση» και πως η συνεργασία είναι δεδομένη.

Είναι γνωστό σε όλους, είπε στη συνέχεια ο κ. Ζορμπάς, ότι με το Γιάννη το Λογοθέτη ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο. Μίλησε και αυτός για συνεργασία με τον κ. Λογοθέτη, όπως φυσικά, πρόσθεσε, και με όλες τις άλλες αυτοδιοικητικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης και θα πορευτούν μαζί για το 2019.

IMG_9667 copy

Και ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ κ. Τσαγκάρης ευχαρίστησε τον κ. Ζορμπά που δεν ασκεί αντιπολίτευση σε θέματα που αφορούν τον κλάδο, αντίθετα στηρίζει τους επαγγελματίες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο (στο τέλος του άρθρου το α΄ και έρχεται και το β΄) από την εκδήλωση για να ακούσετε τις ευχές, τις ευχαριστίες και τις «μπηχτές» που ειπώθηκαν.

Τον Βασίλη Ζορμπά και την παράταξη τίμησαν η βουλευτής της ΝΔ κ. Σοφία Βούλτεψη, η πολιτευτής της ΝΔ κ. Ζωή Ράπτη, ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ κ. Νίκος Κωστόπουλος, ο Γ.Γ. της ΔΑΚΕ Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ιλίου κ. Μπάμπης Καούκης και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ Αγίας Παρασκευής  κ. Μανώλης Κωνσταντακόπουλος.

IMG_9476 copy

IMG_9479 copy

Στην εκδήλωση βρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξ/κων κ. Θοδωρής Μπριάνης, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων κ. Εύη Ματιάτου – Χατζοπούλου, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ κ. Βασίλης Τσαγκάρης, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» κ. Αντώνης Μαυράκης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΑΕΑΠ κ.κ. Γιώργος Πετράκης και Θανάσης Δημακόπουλος (ο πρόεδρος των προέδρων όπως τιμητικά εκφωνήθηκε),  ο πρόεδρος του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ κ. Σίμος Αντωνίου, ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ κ. Γιώργος Καράμπελας, ο πρόεδρος του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  κ. Γιάννης Πάνου,  η εκπρόσωπος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας & Αν. Αττικής κ. Ηλέκτρα Πανάγου – Αντωνοπούλου, ο πρόεδρος του ΔΡΑΣ.Ε κ. Αυγουστίνος Κάτσαρης, η πρόεδρος των Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης κ. Νικολέττα Μπελεχρή – Κυριάκου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τσακού κ. Βασίλης Σαββίδης, η πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χελιδόνι» κ. Ελένη Βασιλειάδου, ο γνωστός συγγραφέας κ. Δημήτρης Φωτόπουλος, ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Διαμαντίδης, η πρώην ειδική σύμβουλος κ. Βούλα Ζορμπά και ο πρώην Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης κ. Στρατής Γραμματίδης.

IMG_9544 copy

IMG_9725 copy

IMG_9706 copy

IMG_9470 copy

IMG_9491 copy

IMG_9467 copy



—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter