Αρχική ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στο κατάμεστο “Αρχονταρίκι” έκοψε τη Βασιλόπιτα ο Σύλλογος “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός”

Στο κατάμεστο “Αρχονταρίκι” έκοψε τη Βασιλόπιτα ο Σύλλογος “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός”

Στο κατάμεστο “Αρχονταρίκι” του Ιερού Ναού του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, ο ομόνυμος Σύλλογος έκοψε σήμερα την Βασιλόπιτά του, που ευλόγησε ο πατήρ Αθανάσιος Λαγουρός.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Μαυράκης, διαβάζοντας ένα τμήμα του βιβλίου “Πατριωτική Οικονομική Πολιτική”, που γράφτηκε από τον Ισίδωρο Πόσδαγλη το 1952 και μοιάζει “προφητικό”, ανέπτυξε την ομιλία του η οποία προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος, οι πρώην Δήμαρχοι Βασίλης Ζορμπάς και Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης “Μια γενιά μπροστά”, Αλέξης Μουστόγιαννης και ο πρώην Α΄Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικόλαος Κατσαρός.
Παρόντες, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Έφη Καψοκεφάλου και Μαρία Κοντοπούλου, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, Βασίλης Σάρκουλας, Σπύρος Παπασπύρος (παλιότερα Πρόεδρος του Συλλόγου), Ιωάννα Κουτσουρά και Καίτη Μοσχονά, ο Γραμματέας της παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας” Γιάννης Κομιώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” Παναγιώτης Βαβουγιός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι. Ν. Αγίων Αναργύρων Γιάννης Αρβανιτάκης, η πρόεδρος των Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης Νικολέττα Μπελεχρή – Κυριάκου και η Γραμματέας της ΑΕΑΠ Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter