Έφη Καψοκεφάλου: “Ι ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ”

received_10202772869160873-1 copy

..Αυτό  ήταν δυστυχώς το νόημα, της χθεσινής απόφασης του ΔΗΜΑΡΧΟΥ  κ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ και του κ. Γ.Γ. του Δήμου μας, σχετικά με την ΜΕΙΩΣΗ της επιχορήγησης του Δήμου προς τα τρία ΝΟΜΙΚΑ του ΠΡΟΣΩΠΑ.

Παρ’ όλο που η Διοίκηση του Δήμου μας  φραστικά χρησιμοποίησε όλα όσα επιχειρήματα διέθετε για να εξηγήσει τους λόγους αυτής της μείωσης, στους επόμενους προυπολογισμούς του ΔΗΜΟΥ, άφησε σαφέστατα αναπάντητα τα διλήματα και τους προβληματισμούς των περισσότερων Δημοτικών Συμβούλων.

Ο Δήμαρχος και ο Γ.Γ. ΔΕΝ έκρυψαν την πρόθεσή τους, με αυτή την μείωση των επιχορηγήσεων προς ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π., Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΕΙ  ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ για την αγορά  του ακινήτου της “βίλας ΙΟΛΑ”.

Όλη η Αντιπολίτευση διαφώνησε και καταψήφισε τις τρις σχετικές εισηγήσεις, αλλά η Συμπολίτευση  ενέκρινε και υπερψήφισε τις τροποποιήσεις των Συστατικών Πράξεων των τριών Ν.Π.Δ.Δ. (ΜΕΙΩΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ  ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ).

 –

Έφη Καψοκεφάλου

Μέλος ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ

Δημοτική Σύμβουλος

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter