Σφραγίζεται αύριο το Da Vinci … ή μήπως όχι;

Da Vinci club

Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος Da Vinci που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ιωάννου, αποφάσισε στις 26 Ιανουαρίου 2017 η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, παρά τις όποιες αντιδράσεις υπήρξαν επί 6ώρου από αντιπολίτευση, ιδιοκτήτες και εργαζόμενους.

Κατόπιν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος εξέδωσε την απόφαση 57/20-2-2017 με την οποία ενημερώνει τον ιδιοκτήτη και το οικείο Αστυνομικό Τμήμα ότι αύριο Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:00 θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σφράγισμα του καταστήματος και την πισίνας που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο.

Έγκυρες πληροφορίες όμως λένε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον αύριο. Οι ιδιοκτήτες του απ’ ότι μαθαίνουμε κατάφεραν να πάρουν προσωρινή  αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης. Οι ίδιοι είχαν ενημερώσει και τότε στο δημοτικό συμβούλιο, ότι θα παλέψουν και θα ακολουθήσουν τη δικαστική οδό προκειμένου να σώσουν το κατάστημα και να μην βρεθούν στο δρόμο οι εργαζόμενοι σε αυτό.

Από όσα μαθαίνουμε το ζήτημα δεν πρόκειται να κλείσει έτσι απλά, γιατί υπάρχουν ορισμένες απορίες όσον αφορά την νομιμότητα της απόφασης από το δημοτικό συμβούλιο, την επίλυση των οποίων, να είστε σίγουροι, θα αναζητήσουν οι κύριοι Σαμουρέλης & ΣΙΑ.

Όπως και να έχει, εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για οτιδήποτε προκύψει.

dav-ngi - Αντιγραφή

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter