Το ύστατο χαίρε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από τον πρ. Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά (Μητρόπολη Αθηνών)

IMG_0658 kideia K. Mitsotaki 31-5-2017

Το τελευταίο αντίο σε έναν από τους μεγαλύτερους πολιτικούς που πέρασε από τον Ελληνικό χώρο είπαν σήμερα η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας και χιλιάδες πολίτες. Η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης Αθηνών όπου και επικράτησε το αδιαχώρητο.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που υπήρξε από τους πολιτικούς με τεράστια ιστορία και χάραξε το στίγμα του στην Ελλάδα με τις απόψεις και τις πράξεις του, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Μαΐου 2017, σε ηλικία 99 ετών.

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς. Ο κ. Ζορμπάς έφτασε το μεσημέρι στον ναό της Μητροπόλεως και έχοντας διαπίστευση κατάφερε να εισέλθει για το ύστατο χαίρε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.  Να σημειώσουμε ότι η πρόσβαση στο εσωτερικό του ναού ήταν αυστηρά ελεγχόμενη και μόνο με διαπίστευση μπορούσε κανείς να εισέλθει. Ο κ. Ζορμπάς όντας «παιδί» από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν δυνατόν να συναντήσει εμπόδια.

IMG_0664 kideia K. Mitsotaki 31-5-2017Παύλος Καμάρας, Βασίλης Ζορμπάς

Στη συνέχεια του δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει με πάρα πολλούς φίλους αυτοδιοικητικούς (που δεν είναι δυνατόν να τους αναφέρουμε όλους, ας μας συγχωρήσουν) όπως τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, κ.  Γεώργιο Πατούλη, τον πρ. Δήμαρχο Πεύκης, κ. Παύλο Καμάρα και τον πρ. Δήμαρχο Βύρωνα, κ. Νίκο Χαρδαλιά, πολλούς πολιτικούς της Ν.Δ., τον Γραμματέα Επιστημόνων Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκο Κωστόπουλο και να πει δυο κουβέντες στο Creta channel TV.

IMG_0662 kideia K. Mitsotaki 31-5-2017Βασίλης Ζορμπάς, Νίκος Χαρδαλιάς

IMG_0649 kideia K. Mitsotaki 31-5-2017

IMG_0653 kideia K. Mitsotaki 31-5-2017

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter