Ο πολιτικός πολιτισμός του Βασίλη Ζορμπά …

Εικόνα1

Έξελίξεις υπήρξαν μετά την ανάρτηση του κ. Βασίλη Ζορμπά, επικεφαλής της παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”, σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης και την οποία αναδημοσιεύσαμε, σχετικά με τη συγκέντρωση σκουπιδιών στην οδό Αγίου Γεωργίου, γεγονός που κατήγγειλε συνδημότισσα στον κ. Ζορμπά.

Όπως φαίνεται, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ιωάννης Σιδέρης, δίνοντας την απάντηση που ζητήσαμε στο προηγούμενο άρθρο,  διαβεβαίωσε τον κ. Ζορμπά ότι το συμβάν αφορούσε τις ημέρες της πρόσφατης απεργίας των εργαζομένων. Ο κ. Ζορμπάς αποδέχεται την διαβεβαίωση του κ. Σιδέρη, αποδεικνύει ότι δεν λαϊκίζει, ούτε ασκεί στείρα αντιπολίτευση και προχωρά σε εκ νέου ανάρτηση, την οποία σας παρουσιάζουμε:

 

Σήμερα, με στελέχη της παράταξής μου, επισκέφθηκα το αμαξοστάσιο του Δήμου, όπου συναντηθήκαμε με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Σιδέρη και εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου.
Όσον αφορά τις φωτογραφίες που ανάρτησα και αφορούσαν τους όγκους σκουπιδιών στην οδό Αγίου Γεωργίου και τις οποίες μου είχε αποστείλει συνδημότισσά μας, ο Γιάννης Σιδέρης με διαβεβαίωσε ότι αφορούν τις μέρες που ήταν η απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα. Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω την διαβεβαίωση του αντιδημάρχου και οφείλω να το δημοσιοποιήσω. Για τα άλλα θέματα που συζητήσαμε, θα ενημερώσουμε τους δημότες με δελτίο τύπου.

 

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter