Βασίλης Ζορμπάς : Η αντιπολίτευση δεν είναι εχθρός

Zormpas Vas.

Με απόφαση του δημάρχου, αναβλήθηκε η συζήτηση του θέματος για την αγορά της βίλας ΙΟΛΑ, που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 12 Ιουλίου. Επικράτησε τελικά η λογική, αν και με πίεση δική μας. Γιατί για τέτοια σοβαρά ζητήματα, δεν μπορούν να λαμβάνονται βεβιασμένες αποφάσεις, χωρίς προετοιμασία, χωρίς έλεγχο και στάθμιση όλων των δεδομένων και των παραγόντων και χωρίς ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων τόσο της αντιπολίτευσης όσο και της συμπολίτευσης.

Χαιρετίζω την απόφαση αυτή του δημάρχου. Είναι μια ευκαιρία για να εξετάσουμε το θέμα με νηφαλιότητα και προσοχή όλοι μαζί, κάτι που μόνο θετικό αποτέλεσμα για τα συμφέροντα του Δήμου μπορεί να φέρει.

Θα ήθελα να τονίσω ότι, ως παράταξη, ήμασταν από την αρχή ΘΕΤΙΚΟΙ στην απόκτηση του εν λόγω ακινήτου. Αντιδράσαμε όμως στην βεβιασμένη και μυστικοπαθή μεθόδευση που επέλεξε η δημοτική Αρχή. Ανέθεσε με πλήρη και απόλυτη ελευθερία χειρισμών το θέμα σε ένα και μόνο άτομο, που ενημέρωνε απλά μια μικρή ομάδα της παράταξής του. Στη συνέχεια, εν αγνοία καθοριστικών πληροφοριών για το ακίνητο, κλήθηκε αντιπολίτευση και συμπολίτευση σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο προς επικύρωση των χειρισμών του, που πάντως είχαν την έγκριση του δημάρχου και μιας μικρής ομάδας,  με απλή ανάταση της χειρός των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης.

Κάποια στιγμή ο δήμαρχος πρέπει να αντιληφθεί ότι ο εχθρός του δεν είναι η αντιπολίτευση. Η αντιπολίτευση είναι σύμμαχος.

Βασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

 

 

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter