Βασίλης Ζορμπάς : για την ένσταση Πετσατώδη – Μυλωνάκη κατά της απόφασης για το κτήμα Ιόλα

Εικόνα1

Εξεπλάγη, λέει, ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος γιατί εκτός από τον «εχθρό της πόλης» (έτσι με αποκάλεσε πρόσφατα), ένσταση κατά της απόφασης για την αγορά της βίλας Ιόλα με σκοπό την ακύρωσή της, κατέθεσαν και η πρώην αντιδήμαρχος και μέλος της παράταξής του Ελισάβετ Πετσατώδη και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης. Αλλά γιατί έκπληξη;

Η πρώην αντιδήμαρχος Ελισάβετ Πετσατώδη ήταν αυτή που κατέθεσε την πρόταση που εξαναγκάσθηκε να ψηφίσει την τελευταία στιγμή η παράταξή του, παρότι δεν την πίστευε, για να γλυτώσει ο δήμαρχος από τον εξευτελισμό να μην ψηφιστεί η δική του εισήγησή. Την εισήγησή της λοιπόν, που έπρεπε να αναφέρεται αυτούσια στην απόφαση, ο δήμαρχος και το χαλκείο του την έκαναν «λάστιχο», κόβοντας και ράβοντας για να την φέρουν στα μέτρα τους. Παραβαίνοντας κάθε νόμιμη διαδικασία, πλαστογραφώντας στην ουσία την απόφαση.

Η κ. Πετσατώδη, προφανώς διαθέτοντας αξιοπρέπεια, δεν δέχτηκε αυτή την κοροϊδία. Και ένωσε και τη δική της φωνή, μαζί με του κ. Μυλωνάκη και τη δική μου, εναντίον της ανομίας και της κοροϊδίας του δημάρχου.

Παρά τις όποιες πολιτικές και μόνο διαφορές μου με την κ. Πετσατώδη και τον κ. Μυλωνάκη, δεν μπορώ παρά να θεωρήσω την κίνησή τους αξιοπρεπή και προς το συμφέρον του Νόμου και του Δήμου.

Και κάτι άλλο. Καλά θα κάνει ο δήμαρχος να δώσει επαρκείς εξηγήσεις και να περιμένει την απόφαση των αρμόδιων οργάνων για τις ενστάσεις. Και να μην θεωρεί, όπως το κόμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ, τα όργανα αυτά σαν «θεσμικά εμπόδια» ούτε να προδικάζει το αποτέλεσμα.

Αρκετά…

Βασίλης Ζορμπάς 

π. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Ιατρός Πνευμονολόγος

Διευθυντής Μονάδας ΠΕΔΥ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter