ΣΥΡΙΖΑίοι Δήμαρχοι έδωσαν “εντέλλεσθε” για τους συμβασιούχους, όχι όμως ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Καθαριοτητα copy

Χωρίς… ανησυχίες για το ενδεχόμενο απώλειας δεδουλευμένων κατά το διάστημα μεταξύ Ιουνίου – Αυγούστου, βρίσκονται μια σειρά συμβασιούχων εργατών καθαριότητας σε δήμους της χώρας, και αυτό γιατί οι οικείες δημοτικές αρχές έχουν προχωρήσει σε «εντέλλεσθε» προς τις οικονομικές υπηρεσίες για την καταβολή των αμοιβών των εργατών.

Πρόκειται για μια κίνηση που έχει χαρακτηριστικά «ρίσκου», καθώς σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις ελλοχεύει για τον δήμαρχο που δίνει την εντολή να βρεθεί υπόλογος στο μέλλον και να βρεθεί αντιμέτωπος με καταλογισμούς. Ωστόσο, στον απόηχο του μεγάλου ζητήματος των συμβασιούχων που ξεκίνησε από τον περασμένο Ιούνιο, δεν ήταν λίγοι όσοι δήμαρχοι θέλησαν να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη μισθοδοσία στους συμβασιούχους εργάτες τους, ώστε να μην έρθουν αντιμέτωποι με το οικονομικό αδιέξοδο, ανεξάρτητα ποιες θα ήταν οι τελικές αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Οι δήμαρχοι που έχουν αποδώσει στους συμβασιούχους τα δεδουλευμένα τους μέσω «εντέλλεσθε» προς τις οικονομικές υπηρεσίες, είναι οι εξής:

Αρχική Σελίδα

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter