Ο Γιάννης Μυλωνάκης στην αφή της Ολυμπιακής φλόγας ως μέλος της ΚΕΔΕ

Γιάννης Μυλωνάκης: “Μοναδική στιγμή η αφή της Ολυμπιακής φλόγας”


 

Στον ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας βρέθηκε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Μυλωνάκης.

Ο κ. Μυλωνάκης παρέστη ως μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού & Αθλητισμού της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Η φλόγα ξεκινάει την Τρίτη το ταξίδι της για την πόλη Πιόνγκτσανγκ της Νοτίου Κορέας, όπου θα διεξαχθούν οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.

Σε ανάρτησή του σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μυλωνάκης αναφέρει: “νιώθω ευτυχής που ως Τοπική Αυτοδιοίκηση αναλάβαμε πρωτοβουλίες για την προώθηση της Ολυμπιακής ιδέας και της Ολυμπιακής Εκεχειρίας”.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στην Αρχαία Ολυμπία υπεγράφη από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γεώργιο Πατούλη και το Δ.Σ. της Ένωσης με το Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, Ευθύμιο Κοτζά,  κοινή διακήρυξη για την προώθηση του θεσμού της Ολυμπιακής Εκεχειρίας. 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΕΔΕ – ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Η παρουσία του κ. Μυλωνάκη σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός μας γεμίζει ικανοποίηση, ακόμη κι αν δεν παρέστη ως εκπρόσωπος του Δήμου, αλλά ως μέλος της ΚΕΔΕ. Θα μπορούσε φυσικά ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στα πλαίσια της εξωστρέφειας να συμμετέχει σε εκδηλώσεις ορόσημα για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό με διεθνή εμβέλεια, αλλά δυστυχώς διαπρέπει με την απουσία του.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter