Φεύγει και η Περιφέρεια από την Αγία Παρασκευή, ας κλείσουμε και το Δημαρχείο να πάμε αλλού…

Γράφει η Λένα Μαρκή

Πριν δύο χρόνια στις 23 Οκτωβρίου 2015  κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τις πληροφορίες που είχαμε για μετεγκατάσταση της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα στο Μαρούσι. Μάλιστα είχαμε τονίσει, ότι επικρατούσε σιγή ιχθύος και όλοι έκαναν την πάπια.

Δύο χρόνια μετά στις 24 Οκτωβρίου 2017 στον απολογισμό τριετίας 2014-17 της Περιφέρειας Αττικής, ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, κ. Γιώργος Καραμέρος ανακοινώνει τη μετεγκατάσταση στο Μαρούσι.

Όπως αναφέρει να τονίσω ότι βρισκόμαστε σε στάδιο μετεγκατάστασης των γραφείων της περιφερειακής ενότητας από την Αγία Παρασκευή στο Μαρούσι εξοικονομώντας 350.000 ευρώ το χρόνο σε μισθώματα για τα επόμενα χρόνια”!

Έφυγε η Τροχαία, έφυγε η ΔΟΥ, παραλίγο να φύγει το ΙΚΑ (ποτέ δεν είναι αργά), φεύγει και η Περιφέρεια Βορείου Τομέα και κανείς δεν νοιάζεται … Κανείς δεν διαμαρτύρεται …. Ο ΣΥΡΙΖΑίος Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος  “χαμένος” στον Ιόλα και στον αυτοθαυμασμό, χαμένος στα συγχαρητήρια των αυλοκολάκων δεν παίρνει χαμπάρι τι γίνεται ή μήπως δεν θέλει να στεναχωρήσει τον ΣΥΡΙΖΑίο Αντιπεριφερειάρχη; Και αυτοί που φώναζαν τότε για τη ΔΟΥ που είναι τώρα; “Χαμένοι” μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ κι αυτοί ….

Δεν πειράζει, αυτό μας αξίζει, μια Αγία Παρασκευή των ερειπίων και των φαντασμάτων. Θα το καταλάβεις Αγιοπαρασκευϊώτη όταν θα τρέχεις στο Μαρούσι για τα χαρτιά σου.

Υ.Γ. Πριν λίγες μέρες ακούσαμε από τα χείλη του κ. Σταθόπουλου, ότι η Περιφέρεια εφόσον κατασκευάσει το αθλητικό κέντρο στα Πευκάκια, θα διεκδικήσει την ιδιοκτησία και τη διαχείρισή του. Στο τέλος θα μας πάρουν και τα σώβρακα!

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter