ΤΩΡΑ: Με μεγάλη συμμετοχή εξελίσσονται οι εκλογές της Κεντροαριστεράς στην Αγία Παρασκευή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τις 08:00 το πρωί της Κυριακής (12/11/2017) και μέχρι κι αυτή την ώρα η διαδικασία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα στην Κεντροαριστερά και στα εκλογικά κέντρα του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στις 8 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή του αρχηγού του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα στη προοδευτική παράταξη και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί έως τις 9 το βράδυ λόγω της διεξαγωγής του Μαραθωνίου.

Μεγάλη προσέλευση παρατηρούμε στα δύο εκλογικά κέντρα στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, στο 1ο Δημοτικό σχολείο (Αγ. Ιωάννου 27) και στο 3ο Γυμνάσιο (Δερβενακίων & Σ. Καράγιωργα).

Από την επίσκεψή μας στο 1ο Δημοτικό είναι και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε. Εκεί ψήφισαν ο πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Κρητικίδης. Παρών και ο πρόεδρος της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Αγ. Παρασκευής, κ. Πέτρος Διακογιάννης. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένονται και άλλα γνωστά παλαιά και νέα στελέχη της Κεντροαριστεράς στην Αγ. Παρασκευή να περάσουν από τις κάλπες.

Μπορεί να ψηφίσει κάθε πολίτης εγγεγραμμένος/η στον εκλογικό κατάλογο έως τον Νοέμβριο 2017, που αποδέχεται τις θεμελιώδεις αρχές που εμπνέουν από παλιά τη δράση της προοδευτικής/δημοκρατικής παράταξης στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν η δημοκρατία, ο σεβασμός των δικαιωμάτων του ανθρώπου και η κοινωνική δικαιοσύνη.

Θα υπάρξει και δεύτερος γύρος, αν χρειασθεί, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 ανάμεσα στους δυο πρώτους υποψηφίους που θα αναδειχθούν από την σημερινή ψηφοφορία.

Στο δεύτερο γύρο θα μπορούν να ψηφίσουν , μόνο όσοι θα έχουν ψηφίσει σήμερα κατά τον πρώτο γύρο. Οι υποψήφιοι είναι με αλφαβητική σειρά:

  • Νίκος Ανδρουλάκης
  • Kωνσταντίνος Γάτσιος
  • Φώφη Γεννηματά
  • Σταύρος Θεοδωράκης
  • Γιώργος Καμίνης
  • Γιάννης Μανιάτης
  • Απόστολος Πόντας
  • Γιάννης Ραγκούσης
  • Δημήτρης Τζιώτης.

Το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο και μπαίνει μόνο ένας σταυρός προτίμησης . Όποιος προσέλθει θα πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητα ή διαβατήριό του και να καταβάλει κατ’ ελάχιστο εισφορά 3 ευρώ.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter