Αίτημα των δύο Συλλόγων μπάσκετ ΚΑΠ και ΓΣΑΠ στον Δήμαρχο για το πολλάκις υποσχόμενο κλειστό προπονητήριο

Μετά από αίτημα των δύο Συλλόγων μπάσκετ ΚΑΠ και ΓΣΑΠ πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο των δύο προέδρων Γ. Οικονόμου και Γ. Καράμπελα με τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο έργων Δ. Κονταξή, με αποκλειστικό θέμα την ανέγερση του πολλάκις υπεσχημένου κλειστού προπονητήριου.

Οι δύο πρόεδροι επισήμαναν στον Δήμαρχο και στον κ. Κονταξή (ο οποίος έχει διατελέσει προ ολίγων ετών και πρόεδρος της ΚΑΠ) ,ότι η κατάσταση στο γήπεδο Κοντοπεύκου έχει φτάσει και ξεπεράσει τα όριά της και ζήτησαν την άμεση ενεργοποίηση του Δήμου , τόσο για την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου, όσο και για την άμεση έναρξη των διαδικασιών για την κατασκευή του, με στόχο να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβρη του 2018.

Ο Δήμαρχος επαναβεβαίωσε για άλλη μία φορά την σύμφωνη γνώμη του για την προώθηση του έργου και έδωσε εντολή να προβλεφθεί ο σχετικός κωδικός στο τεχνικό πρόγραμμα του 2018 (που όμως έπρεπε να παρέμβουμε εμείς για να γίνει κάτι τέτοιο).

Οι δύο πρόεδροι συζήτησαν με τον κ. Κονταξή τις πιθανές θέσεις του προπονητηρίου και ζήτησαν την άμεση κατάληξη της Δημοτικής αρχής στην τελική πρόταση. Θα είμαστε σε εγρήγορση, είπαν, θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα ενημερώνουμε συνεχώς τους ενδιαφερόμενους γονείς και την νεολαία της πόλης.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter